Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Løvernes Konge
Løvernes Konge billede

Midsommar
Sorry We Missed You


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

'Allo 'Allo

21. maj 2007 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

'Allo 'Allo billede

Den elskede tv-serie ’Allo ’Allo udkommer nu i en ”best of” – udgave, der, såfremt man ikke er i humør til at se hele serien, er et udmærket udvalg af de bedste afsnit.

Serien er historien om en fransk cafeejer under anden verdenskrig i den lille bby Nouvion. Byen er besat af tyskerne og René, der ejer den lille café har mere end hænderne fulde. Ud over rodede affærer med sine to servitricer, der begge gerne vil stikke af med René, og en mistænksom kone gemmer han to engelske piloter på loftet.
Byens to tyske kommandanter, løjtnant Von Strohm og hans assistent kaptajn Geering, har travlt med at rage alt krigsgodset til sig, og de overtaler den stakkels René til at gemme det hos sig, hvilket jo kun gør sit til forvirringen, der hersker i den lille café. Men for at det ikke skal være nok, så sender selveste Hitler den sleske Gestapoofficer Herr Flick til Nouvion for at sørge for at Der Führer får sin andel af de kunstværker besættelsesmagten har fundet. Juvelen i samlingen er det uvurderlige billede The Fallen Madonna with the Big Boobies, som René også gemmer hos sig. Samtidig har modstandsbevægelsen mere eller mindre gjort Cafe René til deres uofficelle hovedkvarter.
Der kan næsten ikke stables mere ovenpå den hårdtprøvede René hvis cafe er samlingsstedet for alt, hvad der foregår i Nouvion.

’Allo ’Allo er en af de får serier, der har en gennemgående historie i de forskellige afsnit. Det kan derfor anbefales, at såfremt man gerne vil have det fulde udbytte af serien, ser alle afsnittene fra start til slut. Men der er naturligvis en del at se igennem, - hele 9 sæsoner - og udvalget på denne ”Best of” udgave er udvalgt, så man sagtens kan se dem og genopleve stemningen fra alle afsnit. Naturligvis står nogle af de gennemgående fraser og gentagelseskomikken ikke helt så stærkt som ellers, men seværdigt er det helt bestemt.

Dvd’en henvender sig først og fremmest til dem, der gerne vil have gensynets glæde med en serie, der huskes fra fjernsynet. Nye seere vil sandsynligvis ikke få det store udbytte af denne udgave, da man som nævnt er bedst tjent med at se alle episoderne fra start til slut.

’Allo ’Allo står stadigvæk stærkt fordi den netop har formået at samle alle forviklingerne på ét sted, som foregik selve krigen i den lille cafe. Humoren er både lige på og underliggende, især i de mange gentagelser og den ene absurde scenarie efter det andet. Serien er utroligt gennemkomponeret, og cafeen bestemt et besøg værd.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: 'Allo 'Allo - best of
Original Titel: 'Allo 'Allo - best of
Premieredato: 7. marts 2006
Skuespillere: Gordon Kaye, Carmen Silvera
Spilletid: 413 min.
Selskab: BBC, 2006
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid Dag
Scooby-doo! Tilb...
Western Stars
F for Får filmen...
Made in Bangladesh
Gud være lovet
Marriage StoryKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...