Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ally McBeal - Season Three

31. maj 2006 af Christina Christensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ally McBeal - Season Three billede

Endnu en crazy sæson med gakkede advokater, og med en mere vovet Ally McBeal der har uforpligtende sex i en bilvask og Billy der viser en ny mandschauvinistisk side.

Ally McBeal (Calista Flockhart) synes at gå efter filosofien at hvis man ikke har prøvet det af kan man ikke udelukke det. Hun starter derfor 3. sæson med at skråle nej under en vielse, og ødelægge et bryllup. Ellers er der nok af mænd i Allys liv i 3. sæson bare ikke den rigtige slags. Den nye advokat Mark Albert (James LeGros) som er lige så vanvittig som resten af de ansatte har også et godt øje til Ally. Han synes at leve efter filosofien den man elsker tugter man og forstår overhovedet ikke en venlig afvisning. Men måske bliver 3. sæson alligevel sæsonen hvor Ally finder kærligheden (foreløbigt…)

Men det er ikke kun Ally som har gennemgået en stor forandring, Billy (Gil Bellows) afbleger sit hår og konstaterer ”There’s a new man in town”. Vel og mærke en mand som de færreste af seriens kvinder har lyst til at lære nærmere at kende, især ikke hans kone Georgia (Courtney Thorne-Smith). Billy viser en anden side end den perfekte mand man hidtil har set i serien. Han gennemgår en forvandling fra gennemsympatisk til et stort mandschauvinistisk svin, som får Ally overbevist om at han er ved at få et sammenbrud.

En af seriens virkelige bitches Nelle går også over gevind og bliver mere ondskabsfuld end nogensinde, og bliver en virkelig egoistisk elitær koldrøvet sæk, som John Cage (advokatfirmaets ene ejer, spillet af Peter MacNicol) imens han glæder sig over at hans penis ikke frøs af imens de var kærester.

Tredje sæson er ellers i bedste Ally McBeal stil spækket med humoristiske hallucinationer i form af Al Green, men denne gang er det ikke alene Ally og John Cage som fantaserer, men også Billy ser syner, men dog af en hel anden årsag.

Sæson 3 har fået et gevaldigt pift i forhold til de andre to sæsoner. Det var også tiltrængt efter 32 afsnit med samme struktur. Sæson tre overrasker på mange punkter både i persongalleriet, men befriende er det også at advokatserien nu ikke længere handler så meget om de egentlige sager, men mere om intrigerne som der er rigeligt af på kontoret.

Ekstramateriale er endnu en gang ikke noget som der er gjort noget ud af. Det eneste man kunne vælge at kalde ekstramateriale er det afsluttende afsnit Ally The Musical, Almost, som er en forfærdelig afslutning på en ellers god sæson.
Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Ally McBeal - Season Three
Original Titel: Ally McBeal - Season Three
Premieredato: 10. januar 2006
Instruktør: David E, Kelley
Skuespillere: Calista Flockhart, Greg Germann, Gil Bellows, James LeGros, Courtney Thorne-Smidt
Spilletid: 0 min.
Selskab:
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...