Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alone in the dark

29. juni 2006 af Henrik Andersen

1 stjerner Skriv en kommentar

Alone in the dark billede

Der er masser af monstre i den talentløse Uwe Boll’s meningsløse makværk. Se den kun hvis du vil udvide din horisont, omkring hvordan man absolut ikke skal strikke en spændende historie sammen.

Da Edward Carnby ( Christian Slater ) var barn, så han noget, som var umuligt at forklare. Nu, tyve år senere, forsker Edward i det overnaturlige. Han er freelance agent efter at være blevet smidt ud af den militante og okkulte militær enhed 713. Sammen med antropologen Aline Cedrac ( Tara Reid ) vikles Edward ind i en sag om oldgamle ondskab, en mystisk Abkani civilisation, hemmelige konspirationer og overnaturlige kræfter, og det hele har rod i Edwards barndom på et ellers så uskyldigt udseende børnehjem.

En Abkani kiste bliver fundet i havet. Den er af guld for det gamle Abkani folk trode, at de onde monstre der lever i skyggerne kan holdes fanget af ægte guld. Uheldigvis åbnes kisten, og et monster slipper ud og rasere et helt skib…uha dada !
Samtidigt bliver 19 mennesker pludselig påvirket og som zombier slipper de hvad de har i hænderne og søger imod Alines museum i storbyen….mystisk ! og endnu mere mystisk bliver det da man pludselig finder ud af at de 19 mennesker har været på same børnehjem som Edward…!

Pludselig går lyset på museet og der høres bistialsk knurreren rundt om i krogene, og det er ikke den tykke vagts mave der rumler efter for meget kiksekage i pausen. Det er de slemme Abkani monstre der er løs…uh dada !
De er en blanding af Gigers Aliens og Spielbergs Raptors, og vil bestemt ikke nøjes med kiksekage. De vil ha frisk menneskekød i spandevis…men heldigvis kommer militæret til redning og skyder det hele i smadder anført af en sur Burke ( Stephen Dorf ) der er sur på Edward fordi han er som han er, og vil ikke høre på ham. Men det vil søde Aline heldigvis og så går de hjem og knalder ( altså Edward og Aline ), inden de igen sadler op til mere monsteraction.

Pludselig finder Edward ud af, at han har en Abkani orm indopereret i kroppen. Den virker bare ikke helt, og kan ikke styres som dem der er hos de 19 andre, han var på Børnehjem med.

Så angriber de 19 pludselig og som frådende zombister er de næsten umulige at save over selv med den tungeste ammunition. Men Burke og hans mænd får heldigvis til sidst kål på de væmmelige krapyler…uha hvor spændende !

Edward finder så ud af at Abkani bæsterne kan slås ihjel med sollys og guld og nogle klistrede kugler med selvlysende harpiks i…wow !
Og så kommer militæret igen, og skyder lidt mere på de 19 zombister og endnu flere monstre. De skyder på museet, og de skyder i og udenfor en forladt guldmine, hvor vores helte må gå så grueligt meget igennem, inden denne pinligt dårlige historie når et irriterende dårligt klimaks, og en total hjerne død slutning der bestemt ikke overrasker det mindste. Udover at den faktisk er så dårlig, som den er !

Uwe Boll, der har gjort det til sin stil at lave film bygget over computerspil lavede House of The Dead filmatiseringen i 2004. En zombie-aktion film, der blev haglet ned af kritikere verden rundt og stadfæstede Hr. Boll som en af verdens ringeste instruktører. Uwe Boll har endvidere også instrueret BloodRayne, der snart er at finde på DVD. Den er fra 2006. Alone in the dark er ligesom House of the Dead også bygget over et computerspil. Og lad mig sige det med det samme. House of the dead er et mesterværk i forhold til Alone in the dark. Så er i advaret.

Denne gang har Uwe Boll dogfået et lidt bedre cast end han er vant til. Hvilket selvfølgelig ikke redder det mindste i helhedsindtrykket.Således er det denne gang:

Christian Slater der trækkes med hovedrollen, og det gør han ganske dårligt. Slater er kendt fra en del forskellige film, men gjorde sig specielt bemærke ti Tony Scotts True Romance, baseret på et manuskript af Quintin Tarentino. Endvidere har Christian Slater medvirket i film som Broken Arrow og den fremragende Heathers.

Den kvindelige hovedrolle bæres af den unge og smukke Tara Reid, der vel nok er mest kendt for hendes rolle i teenage filmen American pie.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at man ikke kaster sig over dette makværk af en film. Den er rodet og ulogisk sat sammen, og scenerne vælter ind over hinanden, som om der overhovedet ikke er tænkt på nogen sammenhæng i grundhistorien.

Uwe Boll og kompagni har skabt en uinteressant film der helt fra de første scener kæmper med en ordentlig omgang brølere. Specielt Slaters barske stemme som voiceover virker totalt plat og pågående irriterende. Ligeledes er musikken ligeså forvirrende som de usammenhængende scener. Der blandes irriterende pan fløjter med 80 heavy metal. Måske noget Hr.Boll har med sig fra hans Tyske opvækst ?

Taxi manden siger i starten af filmen til Slaters karakter Edward: ”Du rejser uden bagage”. Og Edward svare med hæs stemme: ”Jo, men jeg har mange lig i lasten”. Sådan bliver det ved, og de dumme replikker flyver igennem luften, og klinger tomme i den fesne historie, der trods dens mange tiltag ud i slow motion action og dyre computer effekter, ikke formår at underholde det mindste.

Hvis du alligevel sidder med denne DVD i hånden ( gud bedre det ) så er her 3 ting du kan vælge at se, frem for at lade dig trække igennem hele sølet:

10 minutter og 35 sekunder inde i filmen ser man 2 kugler forlade kammeret på Slaters pistol. De suser igennem luften og en isblok for at hamre ind i en mand. Det er spændende lavet og absolut et kig værd.

44 minutter og 45 sekunder inde i filmen smider Tara Reid trøjen og knalder med Slater. Ikke engang specielt spændende, men alligevel et kig værd hvis man nu alligevel har nedladet sig selv til at putte denne vederstykkelige DVD i sin afspiller.

53 minutter og 44 sekunder inde i filmen skydes en kvindelig zombist i ryggen og blodet sprøjter op på kameraet. Det er temmelig nice lavet, og et kærkomment splattermonent i dette Uwe Boll epos.

Se kun resten af Alone in the dark hvis du har masokistiske tilbøjeligheder eller hvis du har en pistol for panden…..og i det sidste tilfælde ville jeg nu efter at have set filmen, nok vælge pistolen. Rigtig god fornøjelse.

Ekstramateriale.

Der er en trailer til Alone in the dark og et trailershow med 5 andre trailers.
Der gives derfor 0 stjerner ud af 6 mulige for ekstramaterialet.

DVD’en er venligst udlånt af Nordisk Film.

Titel: Alone in the dark
Original Titel: Alone in the dark
Premieredato: 27. juni 2006
Instruktør: Uwe Boll
Skuespillere: Christian Slater, Tara Reid, Stephen Dorff.
Spilletid: 98 min.
Selskab: Brightlight pictures, LGF. 2004.
Genre: Action
Det engelske DVD cover til Boll's makværk.
Det engelske DVD cover til Boll's makværk.
Slater og et af de slemme krapyler.
Slater og et af de slemme krapyler.


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...