Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

America´s Sweethearts

14. september 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

America´s Sweethearts billede

To attrakterede skuespiller, skal finde sammen igen på lærredet i en sødsuppe romance, da filmselskabet er i krise, og trænger til en kassesucces. Men skuespillerne har det meget svært med hinanden..

Filmselskabet er i krise, og direktøren har hårdt brug for en kasse, der kan sætte tingene i balance. Filmen om de bedårede skuespiller Gwen Harrison (Catherine Zeta-Jones) og Eddie Thomas (John Cusack) i en storromance er blevet indspillet, men indtil videre har instruktøren Hal Weidmann (Christopher Walken) kun sendt rulleteksterne. Direktøren genindsætter mediemagikeren Lee Phillips (Billy Crystal) til at tage sig af hele affæren, presseforevisningen, der skal foregå på et meget øde sted, og håndtere de to stjerne skuespillere sammen, der stadig er gift med hinanden. Lee finder Gwen sammen med en ny kæreste/elsker, en spansk læspende tyr, der bestemt ikke er til nogen hjælp, derimod er Gwen´s søster Kiki (Julia Roberts), der er ansat som agent, den udglatende og diplomatiske type. Det lykkedes for Lee takket være Kiki. Så er det Eddie, der i sin sorg over at have mistet Gwen, er havnet i rekreationscenter for blandt andet semibudister. Eddie får lederens velsignelse, at han er klar til at komme ud i den virkelige verden, og sammen med Lee tager de afsted mod det øde sted. I en anden bil bagved, sidder Gwen, og nu er problemet hvem der skal komme først eller sidst ind, men tilsidst bliver det løst, med en masse tovtrækkerier. Gwen og Eddie træder ud for pressen, og kan pludselig begge ligne en million. De bliver indkvarteret, men Eddie har det meget svært ved at være så tæt på Gwen. I nattens mulm og mørke lister han afsted mod hendes hus. Han får hevet sig op af en mur, og får set en flot kvinde, som han antager får at være Gwen indhyllet i hvidt og tåge, derefter dratter han lidt uheldigt ned, hvilket får et par eftervirkninger, specielt til filmselskabets og mediemogulen Lee´s store tilfredshed. Nu er det Kiki´s tur til at kontakte Eddie, for at få lagt gemytterne ned. Men kiki holder meget af Eddie, og er egentlig lidt træt af sin herskende og dominerende søster. Langsomt vokser Eddie´s blik for Kiki og situationen forvandler sig gradvist, specielt til Lee og direktørens store tilfredshed.

En veldrejet og underfundig parodisk historie om et Hollywood, der arketypisk skruer film sammen, som var det en fabrik fyldt med psykologer, som den stadig kan. Men filmen når ikke helt ind, den har en overflade, og er denne lette form for underholdning uden at ville mere. Skuespiller træder fint form, specielt er spillet mellem Billy Crystal og Julia Roberts ganske morsomt, også John Cusack og Catherine Zeta-Jones gør det fremragende. Det er svært ikke at komme til at grine, så er man advaret...

Titel: America´s Sweethearts
Original Titel: America´s Sweethearts
Premieredato: 14. september 2001
Instruktør: Joe Roth
Skuespillere: John Cusack, Julia Roberts, Billy Crystal, Catherine Zeta Jones, Christopher Walken, Hank Azaria, Stanley Tucci, Alan Arkin.
Spilletid: 101 min.
Selskab: Sf-film/2001
Genre: Action
Link: http://www.sf-film.dk
Gwen og Eddie interviewes af pressen. Men Eddie har svært ved at styre sig.
Gwen og Eddie interviewes af pressen. Men Eddie har svært ved at styre sig.
Kiki som stedfortræder for Gwen og Eddie til et forsoningsmøde
Kiki som stedfortræder for Gwen og Eddie til et forsoningsmøde
Direktøren og Lee der håber på det værste, jo mere presseomtale des bedre...
Direktøren og Lee der håber på det værste, jo mere presseomtale des bedre...


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...