Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Anders Fjelsted - Barnligt Voksen

3. marts 2011 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Anders Fjelsted - Barnligt Voksen billede

Godkendt debut

Vi kender ham som drengen fanget i voksenkroppen, og måske af samme årsag hedder Anders Fjelsteds (første og) nye dvd ”Barnligt Voksen”. Det friske pust med de utroligt store ører og øreflipper, udleverer sin barnlige side, som slet ikke er gået over endnu. Hellere kakao end kaffe, jagten på det største stykke kage og ikke mindst kunsten at stjæle credit for en prut man ikke selv har slået. Tonen er hurtigt lagt, og Anders' sædvanlige underfundighed kommer til udtryk prompte.

Anders Fjelsted har efterhånden en lang række år på banen, og er fast inventar i såvel shows som Comedy Aid, Stand-Up.dk og ofte gerne som vært og hyggespreder, når DM i stand-up afvikles. Anders Fjelsted er meget vellidt, da hans repertoire spænder bredt. Han er dygtig til at dykke ned i emner som rammer mange folk, og som oftest får en krølle man ikke lige havde set komme. Han kan også det platte, groteske og perverse, så kamæleonen Fjelle får altid sat gang i grinene, når han optræder.

I showet ”Barnligt Voksen” undersøger hovedpersonen flere emner, som kan undre den menige dansker. For eksempel står det skidt til hos de danske vinter-OL deltagere, når det kommer til undskyldningerne for de manglende top-resultater. Fjelsted giver også en lille opsang til Naser Khaders forslag om burkaforbud. Komikeren fortæller også om problemerne med at få fingre i et såkaldt digitalt pas, alt sammen vekslende mellem overgang fra den barnlige tilgang, til den forventelige voksne opførsel.

Showet er delt i 2 bidder, på godt 3 kvarter pr. sæt. Her er god underholdning til stand up-elskere, og har du ikke oplevet Anders Fjelsted før, så er dette alletiders chance for at få sat flueben ved et absolut must.

Banligt Voksen indeholder også et par godbidder som ekstra materiale. Vi følger Anders bag om optagelserne på hans første stand up udgivelse. Han er forholdsvis nervøs, og når der er kamera på er der visse regler. Han må kun henvende sig til publikum direkte i kamera-retning, og han må ikke bevæge sig for langt ud i scene-siderne. Anders er ekstra bange for at glemme teksten og gå i stå, når det nu er optage-debut'en, men det går nu rigtig godt. Ret hurtigt ser det ud til at han glemmer at der er kamera på. Det er ganske interessant at følge, hvordan en optagelse af denne kaliber bliver til. I pausen er der tid til refleksion. Bonus-materialet indeholder også ”Fjelle På Glatis”, som er en præsentation af pinlige optrin som simpelthen ikke klarede cuttet til dvd'en. Vi ser også gode råd og korrektur og bedømmelse af kolleger som Geo, Michael Schøt, Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorff, Martin Høgsted, Lasse Rimmer, Mick Øgendahl m.fl.

Jeg er ret sikker på at dette ikke bliver Anders Fjelsteds sidste dvd-udgivelse. Der er simpelthen så mange idéer gemt i den mand, at danskerne nok skal forvente at udbredelsen tager til. Anders Fjelsted slipper godt fra sin ”første gang”, og her kvitteres med 4 stjerner.

Dvd'en er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: Anders Fjelsted - Barnligt Voksen
Original Titel: Anders Fjelsted - Barnligt Voksen
Premieredato: 15. februar 2011
Skuespillere:
Spilletid: 110 min.
Selskab: FBI, Postyr, 2010
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...