Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ash vs Evil Dead. The Complete Second Season

15. november 2017 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ash vs Evil Dead. The Complete Second Season billede

Har man set sæson 1 af denne “Over The Top” underholdende og ekstremt splattede serie om vores allesammens dumsmarte antihelt Ash, så hungre man sikkert efter mere. Sæson 2 starter i højeste gear, og giver ikke meget luft til at få pusten undervejs i den hæsblæsende historie, om Ash der atter engang må kæmpe imod udøde bæster og grufulde dæmoner. Mesterligt lavet og som sæson 1 virkelig blodig. Det hele tilsat dejlig fladpandet humor som kun Bruce Campbell kan levere den. Hail To The King Baby!

Sæson 2 starter ganske kort tid efter den første sluttede. Ash fyrer den for vildt af i Jacksonville. Han har udnævnt sig til party kongen, og underholder gerne med motorsaven og hans evner med en shotgun, alt sammen med høj promille i blodet naturligvis. Men pludselig brydes ”idyllen”, og Ash må sammen med hans venner Pablo og Kelly, tage til den lille by Elk Grove som er Ash’s fødeby. Her løber de snart ind i både Ash’s far og Ruby, der leder efter De Dødes Bog, The Necronomicon. Det bliver en nådesløs kamp for overlevelse, og denne gang er de oppe imod den mægtige dæmon Ball. Heldigvis har Ash ikke mistet grebet om motorsaven, hvilket ondskaben får at føle på den hårde måde.

Evil Dead Tv serien er den perfekte blanding af det som de originale film havde at byde på. Masser af blod, masser af grin og masser af virkelig fede påfund. Det er en fantastisk måde, man har valgt at bringe karakteren til live på, og endnu bedre end hvis man havde valgt at lave en film til i serien. De 30 minutters episoder er pakket med så meget action, blod og humor, at man kan blive helt ør i hovedet (på den gode måde) af at se dem. Sjældent har en film/serie været så tro imod originalen som denne serie er. I sæson 2 formår man endda at bringe lidt af stemningen fra de 2 første film tilbage, da de 2 sidste afsnit nemlig foregår tilbage i tiden, i den hytte hvor det hele startede, og hvor vi møder nogle af de karakterer, der startede det hele. Blandt andet har man valgt at bringe den besatte Henrietta tilbage. Hvilket giver gyldegysninger af glæde til en gammel fan.

Bruce Campbell spiller rolle som Ash perfekt. Lige så dum og kæphøj som vi kan lide ham. Ingen over, og få ved siden af, Ash er den ultimative antihelt som man kun kan holde af, selvom hans dårlige beslutninger står i kø for at presse sig på.

Er man fan af de originale 3 film med Bruce Campbell, så må man ikke snyde sig selv for denne serie.

Sæson 2 består af 10 afsnit fordelt på 2 DVD skiver.

Home.
The Morgue.
Last Call.
D.U.I.
Confinement.
Trapped Inside.
Delusion.
Ashy Slashy.
Home Again.
Second Coming.

Ekstaramaeriale.

Der er masser af sjovt ekstramateriale på denne DVD udgivelse. Det består af en masse korte programmer, der omhandler forskellige ting omkring serien. Selvom det er korte programmer, får man stadigvæk noget ud af det, og det anbefales at man ser dem, hvis man interessere sig for serien.

Season 2 First Look, Inside The World Of Ash vs Evil Dead, Up Your Ash, Woman Who Kick Ash, Puppets Are Cute, Dawn Of The Spawn, Bringing Henrietta Back, The Delta, How To Kill A Deadite, Fatility Mash-Up, Audio Commentaries på flere episoder.

Serien er flot overfør I dens oprindelige format og billede og lyd går op I en højere enhed. Skru højt op og nyd lyden af Ash’s motorsav der flænser sig igennem de udøde i sprød Dolby Digital 5.1.

Det er muligt at se serien med Danske, Svenske, Norske, Finske og Engelske undertekster.

Ash vs The Evil Dead er venligst stillet til rådighed af Fox Film.

Titel: Ash vs Evil Dead. The Complete Second Season
Original Titel: Ash vs Evil Dead. The Complete Second Season
Premieredato: 15. november 2017
Instruktør: Tony Tilse, Michael Hurst.
Skuespillere:
Spilletid: 288 min.
Selskab: Bruce Campbell, Lee Majors, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Lucy Lawless, Ted Raimi, Joel Tobeck.
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...