Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed

11. april 2019 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed billede

“Asterix og trylledrikkens hemmelighed” er fyldt med charme, humor og farver, og er en af de bedste Asterix film i nyere tid.

Historien om Asterix og de gæve gallere har haft stor succes i hele verden og har solgt over 370 millioner tegneseriehæfter. Der er efterfølgende blevet produceret 9 animationsfilm og “Asterix og trylledrikkens hemmelighed” er den 10. i rækken. Selvom det håndtegnede, er skiftet ud med computeranimation, gør det ikke filmen mindre charmerende. Tværtimod.

En rejse til Gallien
Landsbyens druide, Miraculix ( Paul Hüttel) er kommet galt afsted, og beslutter sig for, at det er tid til at videregive den hemmelige opskrift på trylledrik til landsbyens fremtidige druide. Derfor drager Miraculix sammen med Asterix ( Sebastian Klein) og Obelix ( Amin Jensen) ud for at finde en nye talentfuld og ung druide.

En moderne Asterix
Denne nyeste udgave af Asterix byder både på de gamle kendinger, og giver også anledning til at introducere nye karakterer til universet. Selvom vi man muligvis ikke har skiftet ordentligt bekendtskab med gallerne, så har man intet problem med at følge med i denne fortælling. Historien tager sig sin tid til at opfriske de elskede karakterer, og der er humor til folk i alle aldre. Man får både følelsen af nostalgi, men samtidig har filmen fornyet sig med dens udtryk og animation, så man kan nyde historien med friske øjne. Den danske synkronisering er meget stærk og en fornøjelse at grine med. Paul Hüttel er simpelthen herlig som den gamle og elskelige druide.

En af de sjoveste børnefilm
Selvom Asterix er ny og moderne, har de elskende karakterer ikke ændret sig. Obelix er stadig den store, naive, men stadig søde bjørn, som vi kender ham. Asterix er fortsat den lille snu og intelligente galler, men til gengæld giver denne moderne version nu også plads til kvindernes hårdhed og styrke. Der er lagt op til samarbejde imellem venner og fjender, og det er dejligt at se, at filmproducenterne ikke blot har gentaget opskriften fra de tidligere Asterix film. Og så er det sjovt. Meget sjovt! Vi får gensyn med alle gallerne – bade de kloge og de dumme, men får skabt nye karakterer, som også passer godt ind i skørheden.

”Asterix og trylledrikkelsen hemmelighed” er en af de bedste Asterixfilm i rækken. Den er utrolig velfortalt, og snakker både til det nyere- og ældre publikum. Humoren er på højt plan, og man vil gå derfra med et stort smil på læben.

Titel: Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed
Original Titel: Astérix: Le Secret de la Potion Magique
Premieredato: 11. april 2019
Instruktør: Louis Clichy, Alexandre Astier
Skuespillere: Sebastian Klein, Amin Jensen, Paul Hüttel, Torben Sekov, Jens Jacob Tychsen, Mathias Klenske
Spilletid: 85 min.
Selskab: M6 Group, SF Studios, 2019
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...