Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Baby Surprise

26. august 2010 af Ellen Norvang

3 stjerner Skriv en kommentar

Baby Surprise billede

Jennifer Aniston, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Jason Bateman og den noget så bedårende lille Thomas Robinson stråler om kap i den forfærdelig tamme historie om en mindre normal graviditet.

Kassie (Jennifer Aniston) er fyldt 40 og ønsker sig brændende et barn, men der er ingen mand i hendes liv. Hun beslutter sig derfor til at tage sagen i egen hånd og blive gravid ved hjælp af en sperm-donor. Valget falder på den høje, blonde og atletiske Roland (Patrick Wilson), men planen går ikke helt som ventet. For Kassies veninde, Debbie (Juliette Lewis), holder en særlig fest for graviditeten hvor spermen bliver indfanget og sat på badeværelset. Kassies bedste ven, Wally (Patrick Bateman) har det svært ved hele processen og beslutter sig for at drikke plørefuld hvilket resulterer i at han vælter spermen på gulvet og producerer noget nyt- uden at sige det til nogen. Så hvordan får man lige sagt det til sin bedste ven syv år efter hvor barnet begynder at vise lighedstegn i udseende og personlighed?

Lad det være sagt med det samme; hvis det ikke var for en hel særlig rollebesætning var ”Baby Surprise” faldet pladask på gulvet. Historieren er latterlig og forudsigelig og hvorfor skal den danske titel i øvrigt være ”Bay Surprise” når den originale titel er den ligeså mundrette ”The Switch”?
Et blik på historien i denne film er i hvert fald ikke noget der er sindsoprivende- ikke engang inden for sin genre. Men man skal ikke lade sig skræmme. Man skal derimod tage et blik på hvilke skuespillere der er med i filmen samt det faktum at folk bag successer som ”Little Miss Sunshine” og ”Juno” har en finger med i spillet.
Så hvad er det der får filmen til at skille sig ud når historien nu er mindre heldig? Det er forholdet mellem Jason Bateman og Thomas Robinsons karakterer som far og søn der både er morsomt og yderst rørende at overvære. Billige tricks at hive en uimodstålig, bedårende knægt ind på sidelinjen? Ja, bestemt men han er hele filmen værd.
Jeff Goldblum og Juliette Lewis er skægge som henholdvis Bateman og Anistons bedste venner og der er ping pong i replikkerne uden det bliver patetisk.
Så en flad historie liver op og bliver en ganske acceptabel og underholdende film der ikke er spild af tid. Men heller ikke en milepæl i filmhistorien.

Titel: Baby Surprise
Original Titel: The Switch
Premieredato: 26. august 2010
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Jennifer Aniston, Patrick Bateman, Jeff Goldblum, Juliette Lewis
Spilletid: 100 min.
Selskab: Bona Fide Productions, Mandate Pictures, 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...