Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Beowulf (PC)

27. november 2007 af Helle Perrier

2 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Beowulf (PC) billede

Kast dig ud i den vilde krig med Ubisofts nye spil Beowulf, der er bygget over filmen af samme navn.

Det ligner ellers ikke Ubisoft at sende et spil på gaden, der er så fyldt med fejl som Beowulf. Ideen og de næsten cinematiske grafikdele er ellers fantastisk gode, men selve spillet er så fyldt med fejl og usammenhængende ting, at det ikke er værd at bruge tid og penge på.

Beowulf er et tredjepersons actionspil, hvor det bare gælder om at smadre sig gennem så forhindringer og fjender som muligt. Man er dog ikke alene, man får hjælp af en gruppe Thanes, der er en gruppe krigere som man kan kontrolere. Historien er simpel, man skal befri Danmark fra en samling monstre og onde uhyrer, og det er sådan sert det. Men det er der jo heller ikke noget i vejen med, hvis bare spillet kører som det skal. Og det gør det for så vidt: selv med højeste opløsning kører spillet fint og uden de store problemer. Grafikken er flot, selv om selve Beowulf ser en smule underlig ud. Det er også forholdvis nemt at finde ud af spillet, og det er både en force og en hæmsko.
Det er rart bare at kunne kaste sig ud i det og smadre løs, men samtidig savner man også en smule variation. Det er stort set de samme ting, man skal gøre igen og igen, og det er dræbende for fornøjelsen. Der kunne man godt savne lidt mere opfindsomhed.

Selve spillet er ganske kort – cirka seks timers spilletid er der at gå til, og det er jo umiddelbart alt for lidt. Men man kan dog godt bruge en del mere tid på spillet, og det først og fremmest fordi man sidder fast mange, mange steder hvor der simpelthen ikke er en eneste logisk løsning på at komme videre.

Samlet set er Beowulf en til tider fejende slot oplevelse, men det virker lidt som en produktion, der er kommet lidt for hurtigt i handlen. Alt for mange fejl i gameplayet gør det til en lidt kedsommelig og dybt frustrerende oplevelse at spille, hvilket grafikken ikke kan opveje for. Det har dog også sine sjove sider og man er godt underholdt i nogle timer, men så er det så også det.

Hverken film eller spil ser dog ud til at blive den helt store succes, og det er da lidt synd, når nu man har taget fat i en ellers spændende, og dansk!, fortælling.

Spillet er venligst stillet til rådighed af:
Ubisoft.

Titel: Beowulf PC
Original Titel: Beowulf PC
Premieredato: 15. november 2007
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...