Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Druk
Druk billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Big Bad Swim

22. oktober 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Big Bad Swim billede

At tilmelde sig svømmeundervisning, bliver for flere impliceret en form for terapi, og følelser hænger i den grad ude på det sparsomme tøj, hvor deltagerne har brug for kærlighed/forståelse.

Med et cover af en let beklædt badenymfe, bliver man fælt skuffet, da dette er en typisk independent film, med skævhed, og følelsesmæssige blokeringer hos adskillige.
Den øje kælende Svømmeinstruktør, Noah (Jeff Branson) har selv svært ved at knytte sig til mennesker, og denne hans sidste svømmehold hvor flere har diverse problemer, bliver hans egne sat på prøve.
Amy (Paget Brewster) er en af ”eleverne”, og er selv skolelærer, med en skilsmisse under afvikling, og søger Jordan (Jess Weixler), en yngre kvinde, som veninde. Med to jobs, en som dealer på et kasino, og stripper, er hendes største problem andres reaktion, selv nyder hun begge jobs udfordringer.
Holdets bedste svømmer Paula (Liza Lapira) er hurtig til at gøre kur til Jeff, men uden held, han vil hellere binde sig til en hund, en lille snavser, som senere, også bliver en belastning, idet han føler sig begloet, og han føler at den kræver noget fra ham. Jordan har også eskalerende følelser for læreren, som ikke virker helt så afvisende.
Carl (Kevin Porter Young) har stor vandskræk, og det bliver en noget af en prøvelse for Jeff at få ansporet ham til at møde sin frygt.

En lille film om skævheder i tilværelsen, der mødes under særlige rammer, følelser der hænger ud på ganske lidt tøj. Med en aldersgruppe fra 17-75, hvor det mest er de unge fokussen er lagt på, bliver det til et portræt a la Magnolia, er forskellige mennesker der mødes. Den har dog slet ikke formatet, selve dramaet, plottet, kommer aldrig rigtig i gang, selvom skuespillet lidt over middel og stemningen bestemt er til stede, lykkedes det ikke debut instruktøren Ishai Setton, at få skabt en helhed.
Interessant at den noget kontakt sky Noah får anskaffet sig en hund, idet han mangler kærlighed, men den historie fuser senere ud, og sådan er det mere flere tiltag undervejs.
At filmens vand sky karakter spillet er Kevin Porter Young, selv har samme skræk i livet, gjorde kun instruktør arbejdet lettere i starten.

Filmen har mærkværdig vis fået tildelt publikums prisen på Seattle International Film festival, har været officielt udvalgt på diverse europæiske film festivaler. En typisk falden på næsen snobberi overfor independent film, der her også er bedømt ud fra denne genre, og hvad den normalt har at byde på. Se mere på nedenstående website, som til gengæld er ganske informativ og god.

Intet ekstra materiale medfølger denne dvd udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Big Bad Swim
Original Titel: Big Bad Swim
Premieredato: 19. august 2008
Instruktør: Ishai Setton
Skuespillere: Paget Brewster, Jeff Branson, Jess Weixler, Ricky Ullman, Avi Setton, Todd Susman, Darla Hill, Terria Joseph
Spilletid: 96 min.
Selskab: Four Act Films/Concentric Films/2006
Genre: Andet
Link: http://www.learnhowtoswim.com/
banner
Overskrift Højre Block
The Defeated
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Druk
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...