Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Honest Thief
Honest Thief billede

Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bionicle - Et net af skygger.

16. oktober 2005 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bionicle - Et net af skygger. billede

Nu er 3. del i historien om Bionicle heltene klar, og denne gang er oppe imod deres største fjende nogensinde. Det bliver en hård og nådesløs kamp, hvor selv Vakama kommer i tvivl om sin egen skæbne.

De 6 Toa helte skal ud på deres sidste opgave, inden de kan fuldføre deres oprettelse af byen Mata-Nui. Men på den engang så fredfyldte ø Metru-Nui, finder de nu ikke andet end farefulde fjender, i form af de edderkoppeligende skabninger Visorakerne. Disse dødsens farlige fjender ledes af en ondskabsfuld konge Sidorak og hans dronning.

Snart er vores 6 Toa helte fanget i Visorakernes spind og bliver af deres gift forvandlet af udseende. Alt ser håbløst ud, og Vakama ser det hele som værende hans skyld. Han flygter derfor fra hans venner for at råde bod på hans synder. Men inden han når så langt, møder han den onde dronning, der overtaler ham til at gå over på hendes side, og medvirke i det plot hun pønser på imod kong Sidorak. Når han er ryddet af vejen så kan Vakama blive konge og enevældig hersker over øen. Hvad han ikke ved er, at hun pønser på at få hans venners og hans egen magiske elementevner, for at bruge dem til at vække en sovende kæmpe fra hans søvn, og derved selv blive hersker. Et sindrigt og udspekuleret plot der vil føre til en verdensomspændende katastrofe.

I mellemtiden er Vakamas venner på jagt efter den legendariske Keetongu, der kan give dem deres udseende tilbage. De finder ham og fortsætter deres søgen efter deres tabte kammerat. Snart skal de alle stå ansigt til ansigt i et apokalyptisk slag, hvor også den gamle Keetongu vil deltage.
Toanerne må stå sammen og bruge deres nye og gamle kræfter for at nedkæmpe den onde dronning og hendes frygtelige hær. Og oven i det hele så skal Vakama også overtales til at forstå at han for en hver pris må kæmpe på den lyse side og glemme hvad Dronningen har lovet ham. Dette viser sig imidlertid at blive langt den hårdeste opgave.

Dette er den 3 del om LEGO’s Bionicle helte. Den første var fra 2003 og hed Lysets maske. Nummer 2 hedder Legenderne om Meta Nui og er fra 2004, og nu står så 3 del klar.
Bionicle filmene er lavet med det for øje at sælge noget mere Bionicle Lego, derom hersker der ingen tvivl. Men det være sagt, så har de alligevel formået at strikke et mere eller mindre helstøbt univers sammen, hvor det som udenforstående kan være meget svært at være med. Navne på personer og steder er mange og snørklede og hvis man ikke har set de 2 første Bionicle film, så er man først rigtig med efter noget tid i selskab med 3. del.

Animationen er flot og farveskalaen er dyster og hælder til den mørke side, ligesom selve handlingen. Plottet med den forræderiske dronning er fint og god fortalt. Men ellers så brager filmen derud af i et meget højt og larmende gear, der ind imellem er så forvirrende at man bliver helt træt af at se på det. Dette vil nok udeblive hvis man var fan af serien og inde i mytologien. Men som nybegynder virker det hele noget rodet.

Bionicle 3 skal absolut ses hvis man har syntes om de 2 forgående film, eller leger med LEGO’s Bionicle produkter. Andre skal nok væbne sig med tålmodighed eller måske en knægt der er 100 procent inde i mytologien. God fornøjelse.

Ekstramateriale :

Der er her 3 web-film, der absolut er et kig værd, men igen mest for fans af universet. Ellers så indeholder ekstramaterialet en meget spændende Version af Bionicle tegneserien, fortalt med stillbilleder og flotte billedpræsentationer.
Der er også mulighed for at hører Nathan Furst’s musik til filmen. Og til slut er det muligt at lade sig indviede i mytologien hvis man går på Opdagelsesrejse i arkivet. Her er der mulighed for at lære lidt om de forskellige karakterer. Noget man nok burde gøre hvis man som Bionicle-jomfru, skal til at se 3. del.

Alt i alt et spændende ekstramateriale, der vil lade dig vide mere om den store Bionicle mytologi. Derfor får det 3 ud af 6 mulige stjerner.

Filmen er venligst udlånt af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Bionicle 3 – Et net af skygger.
Original Titel: Bionicle 3 – A web of shadows
Premieredato: 12. oktober 2005
Instruktør: Terry Shakespeare, David Molina
Skuespillere:
Spilletid: 75 min.
Selskab: Miramax, Lego. 2005.
Genre: Tegne- og animationsfilm
Plakat til den første Bionicle-film.
Plakat til den første Bionicle-film.
Plakat til den anden Bionicle-film.
Plakat til den anden Bionicle-film.
Plakat til den trejde Bionicle-film....og mon ikke fremtiden vil byde på flere eventyr indenfor denne store mytologi....ok, det kommer selvfølgelig an på hvordan salget af LEGO's Bionicle produkter sælger.
Plakat til den trejde Bionicle-film....og mon ikke fremtiden vil byde på flere eventyr indenfor denne store mytologi....ok, det kommer selvfølgelig an på hvordan salget af LEGO's Bionicle produkter sælger.


banner
Overskrift Højre Block
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
FreakyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...