Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Smagen Af Sult
Smagen Af Sult billede

Fast & Furious 9
Retfærdighedens ...
Mulan


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Blade 3 - Trinity - unrated version

23. maj 2005 af Helle Perrier

2 stjerner Skriv en kommentar

Blade 3 - Trinity - unrated version billede

Den sidste film i serien om vampyrdræberen Blade, slår to’eren med flere længder, men er stadigvæk en fæl omgang.

Denne gang er en gruppe af vampyrer ved at genoplive selveste Dracula, der er en mægtig ond tingest der har ligget begravet i ørkensandet i tusinder af år. Endnu en gang dør Whistler, og Blade må mod sin vilje og egocentriske natur, slå sig sammen med en gruppe vampyrjægere. De ledes af Whistlers datter og kalder sig selv for Nightstalkers.
Blade er blevet samfundets fjende nummer 1. Vampyrerne har iværksat en vældig god pr-kampagne mod vampyrjægeren, og lokker ham til at slå et menneske ihjel, mens de videofilmer det. Gruppen og Blade skal derfor slås mod både vampyrer, Dracula og alle de mange mennesker, der hjælper vampyrerne og har infiltreret samfundet.

Ja, historien er ikke den mest sindsoprivende eller overraskende. Det virker ærligt talt som om man bare lige skulle pumpe det sidste ud af serien. Heldigvis er der enkelte positive ting ved filmen, der trods alt gør, at den er til at holde ud.
Effekterne er gennemført gode, og actionsekvenserne er noget af det mest seværdige i hele Blade 3. Man er forblevet tro mod Blade-universet og holder stilen hele vejen igennem. Det er med garanti noget de mange Bladefans sætter pris på, og heldigvis er filmen også væsentligt bedre en to’eren, selv om Blade nummer 1, forbliver trilogiens bedste film.

Effekter og action er jo ikke helt nok til at bære en film, og det er så her vi kommer ind på alt det, der gør filmen til en hæslig omgang. Wesley Snipes spiller Blade som Blade skal spilles. Her er der ingen slinger i valsen. Desværre har man valgt at give rollen som Nightstalkeren Hannibal til Ryan Renolds, som vi nok bedst kender som Berg fra serien to fyre og et pizzaria. I Blade 3 har han så også fået rollen som det komiske sidekick. Der går næppe ti sekunder mellem hans tåbelige replikker og forsøg på at være morsom, og man græmmes i den grad. Den bedste i filmen er Dracula, der oser langt væk af ondskab og har smidt den hvide ansigtsmaling og kappen.
Desuden har teknificeret Blade yderligere, og udstyret ham og gruppen med de mest tåbelige våben. Den kvindelige nightstalker løber eksempelvis rundt med noget der mest af alt ligner en overdimensioneret ostehøvl. Hvad er der galt med den gode gamle pæl gennem hjertet?

Det lader til at serien om vampyrjægeren Blade er slut med denne film, og det kan kun siges at være godt, så længe der ikke kan diskes op med noget bedre.
2/6 i karakter til den.

På denne udgivelse kan vælge hele to udgaver af filmen: biografversionen og den unratede version, der er ti minutter længere. De ti minutter er dog ikke noget der ikke kunne havde været undværet, og et par slagsmål ekstra er ikke noget der gør filmen bedre.
Ellers er der en hel ekstra dvd med bonusmateriale og det må siges at være rigtig godt. Der er en hel dokumentar på 1 ½ time om filmen, interviews, alternate ending, blooper reel, galleries og trailers.
5/6 for det.

Samlet bedømmelse 2/6

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Blade 3 - Trinity - unrated version
Original Titel: Blade 3 - Trinity - unrated version
Premieredato: 24. maj 2005
Instruktør: David S, Goyer
Skuespillere: Wesley Snipes, Ryan Renolds, Jessica Biel
Spilletid: 113 min.
Selskab: New Line cinema, Sf-film, 2005
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
Smagen af sult
HAPPY TOGETHER
Hunter Hunter
Flugt
Buster Oregon Mo...
Luca (Disney+)
Raya og den sids...
The father
Peter Kanin hopp...
CentervagtKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...