Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bottom (serie 1+2 DVD)

7. juli 2004 af Rune Wulff Christensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Bottom (serie 1+2 DVD) billede

Glædeligt gensyn med Eddie Hitler og Richard Richard i BBC-serien ”Bottom” fra starten af 90’erne, der netop er udkommet på to DVD’er

De to ungersvende Eddie og Richie deler en møgbeskidt lejlighed et sted i London. Da ingen af dem har et job endsige penge, går tiden med slåskampe, druk, onani og tv-kigning.

De to DVD’er indeholder de to sæsoner, som det blev til, i alt 12 afsnit om de to gutters usle hverdag. Serien, der i begyndelsen af 90’erne blev sendt på DR og opnåede kultstatus, bæres af de to hovedrolleindehavere, Adrian Edmonson og Rik Mayall, som man ellers kender fra ”The Young Ones” og ”Bad News”. Og det er samme type af humor, der praktiseres i ”Bottom”; vold, kropsvæsker, fuldskab, ynkelighed, økonomiske problemer og onani i én skøn blanding. Især Rik Mayall som den på en gang ynkelige, liderlige og ondskabsfulde Richie er stadig sjov.

Anden sæson er sjovere end den første – der er de to figurer faldet lidt bedre på plads, og det er da også blandt de sidste seks afsnit man finder højdepunkter som Eddie og Richie på overlevelsestur i en park, hvor de har slået teltet op på et hundetoilet, eller da de to uslinge fanger en indbrudstyv, ruller ham ind i tape og tvinger ham til at drikke te med duegift i.

De to ”Bottom”-skiver egner sig bedst til et gensyn for gamle fans, med mindre man er helt vild med ”The Young Ones” og aldrig fik set ”Bottom”. Humoren er til dels præget af den tid, serien er lavet i, og nytilkomne vil nok finde den en smule fjollet og falde på halen-agtig.
Men for en ”true believer” er det rart at tilbringe et par timer i selskab med Eddie og Richie igen efter så lang tid, og det kan anbefales andre kendere at investere i disse to klenodier, hvis ikke andet så for at skifte de slidte VHS-bånd ud.

DVD'en er venligst stillet til rådighed af K.E. Media.

Titel: Bottom
Original Titel: Bottom
Premieredato: 22. marts 2004
Instruktør: Ed Bye, Bob Spiers
Skuespillere: Rik Mayall, Adrian Edmonson
Spilletid: 354 min.
Selskab: BBC, K.E. Media, 2003
Genre: Humor
Link: http://www.kemedia.dk


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...