Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Brum og kattekillingen

3. august 2006 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Brum og kattekillingen billede

Brum og kattekillingen byder på skumle skurke med øjne på stilke og andre vederstyggeligheder som Brum er opp imod for at redde dagen hjem. God underholdning fra den lille gule bil.

Brum, Brum gir den gas, og det gør han også her i denne 3. DVD udgivelse om de mange eventyr den lille gule bil kommer ud for. Det er god underholdning for de mindste i familien, og de lidt størrere og sågar de voksne vil også kunne få sig en oplevelse i Brums magiske verden.

Mange børnefamilier har nok allerede stiftet bekendtskab med den dejlige lille charmerende gule bil Brum. Serien har nemlig været vist på DR tv og der har den uden tvivl bragt lykke ved de bilglade drenge og piger. Nu kommer Brums eventyr heldigvis på Dansk DVD.

Denne 3. DVD udgivelse om Brums fantastiske eventyr indeholder 5 afsnit af hver 10 minutters varighed, så der er masser af muligheder for at tage på eventyr og oplevelser med den lille charmerende gule bil.

Brum og Kattekillingen.

Bedstemor Sutskos killing jagter et garnnøgle, og ender oppe på viserne I Storbys ur. Kan Brum redde Lucky, før uret ringer katastrofen ind? Spørgsmålet svæver i blæsten og vores allesammens lille gule bil må sætte alle kræfter ind for at redde de søde gamle bedstemor.

Brum på golfbanen.

De to skurke Luske og Laske render af med Storbys golftrofæer. Den kvikke Brum går straks i golf-kølle-svingende aktion, og det går ikke stille for sig, og luske og Laske får hvad de har fortjent.

Brum og den kidnappede Havenisse.

Hr. Brillo får sin præmie-havenisse stjålet af skurkene Luske og Laske. De vil sælge havenissen på markedet. Kan Brum mon nå at forhindre dem?

Brum og perlekæden.

En skurk med øjne på stilke er på ude på ballade. Han snupper Frk. Lovers nye perlekæde, men det ser Brum og han er på pletten. Men fanger vores Superhelt tyven, inden han ræser af med sit bytte. Brum må virkelig sætte speederen i bund i dette afsnit for at stoppe den skumle skurk.

Brum og cykelbilen.

Hr. Brillo og dværgene skal ud og nyde en tur i en cykelbil. Men mens chaufføren stopper for at spise en is fortsætter cykelbilen med Hr. Brillo og dværgene! Brum er på banen, men kan han nå at indhente cykelbilen og forhindre en katastrofe?

De små film med den superdygtige superhelt med sus i svinget går rent ind hos de mindste i familien. Min søn på 4 har i flere år været opslugt af Brums fantastiske eventyr.
Historierne bliver fortalt næsten uden ord og når der tales så er det en dreng der ligger stemme til. Historierne er lige til og ikke for indviklede for den målgruppe den henvender sig til. Der bliver fjollet og pjattet og det hele ledsages af dejligt glad musik.
Så spænd sikkerhedsselen og tag med dine børn på eventyr i brums fantastiske univers. Det er ret charmerende og vil helt sikkert afsted komme en masser grin og spas, for både store og små.

Der er ikke noget ekstramateriale at se på denne udgivelse.

Filmen er venligst udlånt af Nordisk film.

Titel: Brum og kattekillingen
Original Titel: Brum 3. Kitten rescue.
Premieredato: 1. august 2006
Instruktør: Vic Finch, Emma Lindley, Poul Leather.
Skuespillere:
Spilletid: 50 min.
Selskab: 2002
Genre: Familiebanner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...