Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Camper 303

29. august 2019 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Camper 303 billede

”Camper 303” er 2 timers forudsigeligt forspil.

Modsætningerne mødes i Hans Weingartners ”Camper 303”, hvor der bliver heftigt debatteret livets finurlige facitter. Men for mig, blev det en alt for kedelig affære.

Roadtrip med uendelige samtaler
To universitetsstuderende, Jule (Mala Emde) og Jan ( Anton Spieker) kender ikke hinanden på forhånd. Alligevel bevæger de sig sammen ned igennem Europa. Jule skal besøge sin kæreste i Portugal og Jan skal til Spanien og opsøge sin ukendte far. Under vejs byder turen på utallige samtaler om livet, samfundet, sex og meget andet.

Modsætninger mødes
Det er sådan set den klassiske opstilling. To modsætninger mødes. Hans Weingartner har muligvis tænkt det som de klassiske kønsroller, men dette havde kun være realistisk, hvis alle kvinder og mænd tænkte sådan. Jule repræsenterer den lettere naive kvinde, der ser verden meget ressourcesfulde og sårbare mennesker, der skal hjælpe hinanden, imens Jan er den dels overfladiske mand, der ser mennesker som konkurrencedyr og ser på kærlighed som en umenneskelig. Alligevel kan man godt regne filmens udfald ud, og det er nærmest som om, de overkomplicerer alle menneskets følelser i stedet for blot at leve i nuet.

Skøn biltur igennem Europa
Vi får dog nogle skønne billeder, da turen går fra Tyskland hele vejen igennem Frankrig, Spanien og Portugal. Karaktererne stopper simpelthen udelukkende for at gå en tur i skoven og diskutere livet. Hvis samtalerne havde være lidt mere realistiske iblandt to fremmede, havde konceptet fungeret bedre. Men det føles for uautentisk og forudsigeligt. Mala Emde og Anton Spieker er dygtige skuespillere og gør dog dialogen troværdig. Men budskabet og dybden bliver muligvis for sødt for kyniske mennesker. Når man tænker på, hvor forskellige de begge er og deres heftige diskussioner, giver deres fysiske adfærd slet ingen mening. Selvom de naturligvis lærer fra hinanden.

Titel: Camper 303
Original Titel: 303
Premieredato: 29. august 2019
Instruktør: Hans Wein
Skuespillere: Hans Weingartner
Spilletid: 119 min.
Selskab: Mala Emde, Anton Spieker
Genre: Drama , Romantik


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...