Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Cheap Trick: From Tokyo To You - Live in Japan

23. oktober 2006 af Maria Moni

3 stjerner Skriv en kommentar

Cheap Trick: From Tokyo To You - Live in Japan billede

Cheap Trick har eksisteret igennem fire årtier, og bandet beviser med deres nye musik-DVD ”From Tokyo To You”, hvor albumet ” Speciel One” er inkluderet, at de stadig er fulde af tricks

Imens Cheap Trick var ganske ukendte i USA, tog japanerne imod dem med kyshånd, da de i 1978 ankom til Japan for at give deres første koncert i landet. Siden dengang har Cheap Trick haft en vis forkærlighed for japanerne, da de var de første, som tog bandet til sig. DVD’en From Tokyo To You – Live in Japan er et resultat af denne gensidige kærlighed.

DVD’en er en live-optagelse af en koncert fra Tokyo. Ind imellem de forskellige numre er der indklippet forskellige små features. De første fire features taler bandmedlemmerne på skift om hinanden. Resten består af: The Early Years; Interviews; Back to Budokan; Planes, Trains & Automobiles; The Image. The Name. The Look; Workin’ The Room; Ricks Guitars; Talkin’ Out Loud; The Future og Final Thoughts.

Selve DVD’en er ikke særlig spændende at sidde og se på. Dog er bandmedlemmet Rick Nielsen meget humoristisk og sjov, så de indslag, hvor han bliver interviewet er meget underholdende. Den tekniske kvalitet på DVD’en er lav, og man kan ikke lade være med undre sig over, at de ikke har valgt et mere professionelt udseende til deres DVD. Musikken er der til gengæld ikke noget i vejen med. Det er en blanding mellem rock, en lille smule pop og en snært af country. Eftersom at Cheap Trick har været på bane i over 25 år, har deres musikudtryk selvfølgelig også udviklet og ændret sig med tiden. Det er især de gamle numre, som hælder over til rockgenren og de nye numre, som har en country-klang over sig.

Det gode ved denne DVD er, at de har valgt at inkludere albumet ”Speciel One”. Det trækker den samlede bedømmelse af DVD’en op fra to til tre stjerner.

Ekstramateriale
Interviews
Summersonic Experience
Tokyo Dome Halftime Show

Summersonic Experience giver os bandets synsvinkel, når de står på scenen og optræder foran et stort publikum. Det er en lidt overflødig feature, men inkarnerede fans vil sikkert synes, at den er meget morsom. Tokyo Dome Halftime Show er en lille smule mere interessant. Det er en lille feature, som tager os med bag ”kameraet” og viser os bandets forberedelse inden de skal optræde til det store show, som er inspireret af amerikansk fodbold og kultur. For mit vedkommende var ekstramaterialet ikke særligt spektakulært, så derfor bliver det kun belønnet med to stjerner ud af seks mulige.

Lyden er gengivet i Dolby 5.1 Surround Sound og Dolby 2.0 Stereo.

DVD er ikke tekstet.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
Target Distribution ApS.

Titel: Cheap Trick: From Tokyo To You - Live in Japan
Original Titel: Cheap Trick: From Tokyo To You - Live in Japan
Premieredato: 11. september 2006
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...