Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

City Of Men sæson 3

14. juni 2007 af Jeppe Krogh

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

City Of Men sæson 3 billede

City Of Men er en underholdende serie, men den mangler narrativ kohærens og bid.

Skånselsløse gangstere, den nervøse seksuelle debut og fattigdom er blot få af de realiteter, som vores hovedpersoner Laranjinha og Acerola må tage stilling til i serien, som blev vist i små afsnit hver aften i en periode.

Den Emmy-vindende brasilianske serie City Of Men er baseret på kortfilmen Palace II (2002) instrueret af Fernando Meirelles, som blev verdenskendt for den fremragende City Of God (2002). Fernando selv og en lang række instruktører har hver stået for afsnittene af serien, der løb fra 2003 til 2005. Var man til filmen, er det dog ikke sikkert at serien er ligeså interessant. Realismen er i højsædet og selvom nogle episoder til tider kan være hårde, er afsnittene ofte både bløde og sjove – ligesom livet. Desværre gør det at seriens fortælling og budskab mangler narrativ kohærens og egentligt bid. Et afsnit beskriver den farefulde ungdom, hvor unge børn må leve i en by under ledelse af ubarmhjertige gangstere, mens det næste næsten er ren komik. På den måde ligner det lidt venstrehåndsarbejde, og man har følelsen af, at man kigger på en sæbeopera, hvor man ved det hele ender godt til sidst.

Serien er ligeså flot som filmen, og virkemidlerne fungerer upåklageligt. Farverne og lyden er meget flotte, og der er kælet for detaljerne. Det virker derfor godt, når nogle scener ind i mellem er grovkornede og optaget på video, for at vise personens tanker og følelser. Det flotte og farverige filter er taget af, og verden præsenterer sig som den nu engang er for os alle.

Skuespillet er oftest rigtig godt, men til tider virker det en anelse karikeret. Især gangsterne i den første del virker som klicheer. Seriens sparsomme brug af kulisser skinner igennem og bidrager også til følelsen af, at man følger en lille, hyggelig historie der ender godt til slut.

Overordnet set er serien City Of Men sæson 3 en god oplevelse med flere højdepunkter, men mangler et sammenhængende element, bid og egentlig troværdighed. Denne anmelder giver den 4 stjerner ud af 6.

Ekstramateriale: Der er intet overhovedet, så derfor ingen anmeldelse af dette.

Titel: City Of Men 3
Original Titel: Cidade dos Homens
Premieredato: 4. juni 2007
Instruktør: Fernando Meirelles
Skuespillere: Darlan Cunha, Douglas Silva, Camila Monteiro
Spilletid: 180 min.
Selskab: Bel Berlinck, Fernando Meirelles
Genre: Drama
Link: http://<a href=




banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...