Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Coach Carter - Soundtrack

10. juni 2005 af Aino Bredtved

4 stjerner Skriv en kommentar

Coach Carter - Soundtrack billede

Guf for øregangen – et virkelig stærkt soundtrack!

Coach Carter skulle efter sigende være en "sportsfilm" for teenage-generationen, hvilket soundtracket også ligesom lægger op til. Her er tale om HipHop af høj klasse, måske ikke ligefrem klassikere som Coolios Gangsta’s Paradise, men rigtig god musik.

Trackliste:
Red Café – All Night Long
Fabolous feat. Mike Shorey – No Need for Conversation
Chingy feat. G.I.B. – Professional
The Game feat. Lil Scrappy – Southside
Ciara – Roll Wit’ You
Kanye West, Malik Yusef, Common & JV – Wouldn’t You Like to Ride
Twista feat. Faith Evans – Hope
Van Hunt – Your Love (Is the Greatest Drug I’ve Ever Known)
Ak’Sent – This One
CzarNok – Beauty Queen
Mack 10 feat. Da Hood – Balla
St. Lunatics – Time
LeToya – What Love Can Do
Trey Songz – About Da Game

Det er da en trackliste, der virkelig byder på nogle af de store, nyere navne.

Ciaras sang ”Roll Wit’ You vil nok være kendt af mange, for hun er jo en af de helt store i øjeblikket – hun har ”hærget” hitlisterne med sin, på en måde irriterende men også meget iørefaldende ”1-2-step” og det nyeste hit under vores hjemlige himmelstrøg er ”Oh”, som vi sikkert også ender med at få nok af, inden sommeren er ovre (altså, hvis den nogensinde kommer).
Der er nogle, der sammenligner Ciara med Janet Jackson, men personligt mener jeg, at det primært må være hendes koreografi og street-lækre ”moves”, som leder tankerne lidt i den retning.

Fabolous, Twista, The Game og Kanye West er vist alle nogle herrer, hvor yderligere introduktion er overflødig, derfor kommer jeg ikke nærmere ind på deres baggrund, men må bare konstatere, at d’herrers bidrag til dette glimrende soundtrack, ikke skuffer. The Game optræder i øvrigt på årets Roskilde Festival – hvem der bare skulle dertil…

Jeg bliver nødt til at fremhæve et par af numrene, fordi jeg synes, at der virkelig er noget over dem:
Fabolous feat. Mike Shorey – No need for conversation – et rigtig godt nummer med et lækkert beat! Faktisk synes jeg, at dette er cd’ens bedste nummer – jeg gav den 6 stjerner.

Twista fortjener også lidt ekstra opmærksomhed for Hope, som han synger sammen med den nye, store stjerne Faith Evans. Jeg gav nummeret 5 stjerner.

Czarnok, en for mig fuldstændig ukendt rapper har begået en lille perle med nummeret Beauty Queen, som er en rigtig ørehænger – ham kommer vi nok til at høre en del til fremover, hvis han altså kan holde den stil! Jeg gav nummeret 5 stjerner.

LeToya - umiddelbart kendte jeg ikke navnet, men der var alligevel noget over den stemme, der virkede bekendt. Jeg sad og tænkte, at der var lidt Destiny’s Child over nummeret krydret med en anelse Mary J. Blige - What love can do er titlen og den kunne godt gå hen og blive et af sommerens store hits inden for genren. Da jeg slog LeToya op på nettet fandt jeg ud af, at hun minsandten er et af de originale medlemmer af… Destiny’s Child - jeg syntes nok, der var et eller andet. ;o)
Jeg gav nummeret 5 stjerner.

Sidst men ikke mindst må jeg anbefale St. Lunatics – en gruppe med en speciel sound, gode stemmer og et ret godt nummer med titlen Time - som jeg bare har hørt igen og igen. Den har et af den slags beats, der bliver siddende, længe efter at sangen er slut.
Da jeg slog dem op, fandt jeg til min overraskelse, at der er tale om en gruppe som selveste Nelly har været med i siden 1993 – småpinligt, men det er åbenbart gået min næse forbi.
Den specielle sound, jeg omtalte før, har sat St. Louis på hiphop-verdenskortet – bør helt klart høres, Jeg gav nummeret 6 stjerner

Jeg holder ellers altid på, at hvis man ikke har noget pænt at sige, bør man tie stille, men der er et enkelt nummer, som i mine ører simpelthen var Så kedeligt, at jeg måtte give det 1 stjerne, noget der trækker lidt ned i et ellers pænt gennemsnit – gruppen Van Hunt synger Your love (is The Greatest Drug I’ve Ever Known). Først var der sådan lidt Marvin Gaye over det, men det ændrede sig i samme sekund, han begyndte at synge – hmm jeg gav nummeret 1 stjerne GAAAB…

Alt i alt er det en rigtig god cd, helt klart et soundtrack i den bedre ende – samlet giver jeg Coach Carter soundtracket 4 stjerner, men det var godt nok tæt på en 5er.
Du bliver ikke skuffet over denne cd – så hvis du er til rap/hiphop og lidt R&B, bør du overveje, om ikke din samling trænger til en lille opdatering.

Efter at have hørt soundtracket vil jeg meget gerne se filmen!

Soundtracket er venligst stillet til rådighed af
EMI Music Denmark.

Titel: Coach Carter
Original Titel: Coach Carter
Premieredato: 14. marts 2005
Genre: Andet
Ciara
Ciara
LeToya
LeToya


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...