Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Comedy Fight Club 2 for viderekomne

5. april 2009 af Maria Moni

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Comedy Fight Club 2 for viderekomne billede

Comedy Fight Club er tilbage, og denne gang bliver bissen skruet på i kampen om at blive kåret som den sjoveste stand-up-komiker.

Anden sæson af Comedy Fight Club er udkommet på DVD og i modsætning til første sæson, hvor deltagerne blev stemt ud i løbet af programrækken, er der i anden sæson tale om et reality-program, hvor vi følger seks up-coming komikere, der kæmper om at vinde Comedy Fight Club.

I hvert afsnit sendes Asmus Brandt, Torben Chris, Karsten Green, Steen ”Nalle” Nielsen, Simon Talbot og Rasmus Olsen ud i Danmark for at deltage i diverse aktiviteter, der efterfølgende skal danne baggrund for et stand-up-show. Her bedømmes de enkelte komikere af Carsten Bang samt indbudte dommere.

Progammet har primært fokus på de strabasser, som komikerne udsættes for forud for deres optrædender. I anden sæson er der tale om, at komikkerne skal introduceres for forskellige subkulturer. For eksempel bliver det til et besøg i en swinger club, en dag med live rollespil, deltagelse i Gay Parade osv. Mødet med diverse mere eller mindre bizare sociale grupper giver god anledning for komikkerne til at komme ud på dybt vand, men samtidig også god mulighed for at gøre grin med sig selv, hinanden og folk omkring dem.

Komikkerne er et cast af forskellige personligheder, som komplimenterer hinanden godt og skaber en divergent gruppe, som er interessant at følge. Generelt er deltagerne karismatiske og morsomme, og de kaster sig altid med hovedet først ud i de forskellige udfordringer i underholdningens tjeneste.

Gennem sæsonen føler man som seer, at man kommer ind under huden på de seks komikkere og får tegnet et billede af en flok mennesker, hvis personligheder ellers oftes er skjult for offentligheden bag et tykt lag af jokes. Dette kig bad facaden er en kvalitet, som den første sæson ikke havde i samme grad, fordi deltagerne blev skiftet ud i løbet af programmerne, og det gør Comedy Fight Club 2 til er mere vellykket reality-program. At man følger de samme seks komikkere gennem hele programmet betyder også, at man faktisk kan følge den enkeltes udvikling, og se hvordan de alle forbedrer sig professionelt i løbet af programmet.

Dommernes kritik af deltagernes optrædender gør, at man som seer ikke alene kan lade sig underholde, men også lære noget om stand-up’ens bagvedliggende teknikker. Denne forståelse sætter seeren i stand til at værdsætte deltagernes anstrengelser og til at sætte pris på god stand-up generelt.

Er man blot ude efter et godt grin er der masser af lejligheder gennem de ca. syv timer, hvor vi er i selskab med de seks komikkere. Den ene situation er mere pinlig end den anden, og da dette netop er i deltagernes interesse at udnytte dette til at få os til at grine, er der masser af god komik at hente i Comedy Fight Club 2.

På den negative side må det dog fremhæves at programmets opbygning til tider kan virke hæmmende for kvaliteten af deltagernes optrædender, som afslutter hvert afsnit. Deltagerne kun har 24 timer til at skrive det materiale som de skal optræde med, hvilket betyder at kvaliteten af dette selvsagt ikke måle sig med det materiale, som vi finder på DVD-udgivelserne af de professionelle stand-up-komikkeres meget gennemarbejdede shows.

Ekstramateriale
Der er ikke noget egentligt ekstramateriale til DVD'en, hvillket er meget skuffende, da der absolut må findes timevis af sjove optagelser til programmet. Til hvert enkelt afsnit kan man dog vælge kun at se vinderens stand-up-show. Denne funktion kan dog ikke betegnes som ekstramateriale, da det blot er en gentagelse af det, som man allerede har set.

Billedformatet vises i Widescreen Anamorphic 1.78:1 og lyden er gengivet i Dolby Digital 2.0.

DVDen er ikke tekstet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af: Scanbox.

Titel: Comedy Fight Club 2 for viderekomne
Original Titel: Comedy Fight Club 2 for viderekomne
Premieredato: 28. oktober 2008
Skuespillere: Programvært, Pelle Hvenegaard, medvært, Carsten Bang, Komikere, Torben Chris, Steen “Nalle” Nielsen, Simon Talbot, Asmus Brandt, Rasmus Olsen
Spilletid: 405 min.
Selskab: Scanbox entertainment, 2008.
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...