Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cool money

9. januar 2006 af Ole Jessen Hansen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cool money billede

Hvad får man hvis man blander ”Snatch” og ”Oceans eleven” ? Svar: Cool money.

Bobby Comfort (James Marsters) har siddet i fængsel det meste af sit liv. Han har siddet inde for diverse småforbrydelser kombineret med juveltyveri. Da han selv syntes at han nu har siddet i fængsel længe nok, bryder han ud af fængslet sammen med to medsammensvorne. Han bliver hurtigt fanget, men får dommeren overbevist om at han har siddet i fængsel for længe, og sagsøger derefter staten.

Vel ude af fængsel skal Bobby starte forfra sammen med sin kone og barn. Han får et job på en kedelig fabrik, og som så mange andre småforbrydere lokker det søde liv mere end det kedelige hverdagsliv. Han bliver via sin gode ven Doc. (Wayne Robson) bekendt med Sammy Nalo (John Cassini) . Han har en ide til en række hotelrøverier, og Bobby lader sig lokke, selvom han ikke bryder sig om Sammy. De tre småforbrydere begynder derefter på en karriere som hotelrøvere, der ender med det største hotelrøveri i USA´s historie. Men alt varer ikke evigt. Kriminalbetjent Ed O´conner ( Larry Manetti ) der er en bekendt af Bobby er sikker på at det er Bobby der står bag disse røverier, og langsomt nærmer Ed sig, og til sidst bliver de anholdt.

Filmen er baseret på en virkelig historie, og det er da også med spændte forventninger man sætter DVD-pladen i afspilleren. Men det er ikke den store film. Muligheder er der ellers, for historien er noget man kan skrive en god dreje bog af.

Men problemet er at filmen ikke rigtigt kan finde ud af at lave sin egen stil. Rent fortællermæssigt, og visuelt, er filmen tydeligt inspireret af film som ”Snatch” og ”Lock, stock and two smocking barrels”. Samtidigt er inspirationen fra ”Oceans eleven” tydelig, blandt andet fra coveret, og den kupmæssige side af filmen. Havde filmen ikke lånt så meget fra andre film, kunne den have blevet en succes.

Skuespillerne i filmen er semi ukendte spillere. Den mest kendte er nok James Masters, der har nogle roller i tv-serier som ”Angel” og ”Buffy the vampire slayer” Derudover er der et sjovt gensyn med Margot Kidder, som jeg husker som Lois Lane i alle superman filmene.

Denne film er kommet direkte på DVD, både i USA som i Danmark, og er i virkeligheden en tv-film. Og som sådan er den ganske underholdende, men ikke som DVD-udgivelse, hvor man forventer sig noget mere.

Hvilket også afspejler sig tydeligt i ekstramaterialet, som der ikke er noget af.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Universal Pictures.

Titel: Cool money
Original Titel: Cool money
Premieredato: 24. januar 2006
Instruktør: Gary Burns
Skuespillere: James Masters, John Cassini, Larry Manetti, Wayne Robson, Margot Kidder
Spilletid: 89 min.
Selskab: Darius films inc., Universial pictures, 2005
Genre: Action
Bobby og konen
Bobby og konen
Planlægning af det første kup
Planlægning af det første kup
Bobby
Bobby


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...