Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cougar Club

19. december 2007 af Jan Mouritzen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cougar Club billede

Plat og fjollet sexkomedie er decideret spild af tid

22-årige Spencer Homes (Jason Jurman) og hans kammerat Marshall Hogan (Warren Kole) er netop blevet færdige med collegestudierne, og nu presser den alvorlige del af tilværelsen på: Arbejde.

De to ungersvende får arbejde for Stack, Conrad & Archibald, et usympatisk sagførerfirma, der tager sig af skilsmissesager. De tre chefer er nogle gnavne gamle liderbasser, der til fulde udnytter de unge sekretærers ’mundarbejde’.

Spencer og Marshall er mere tiltrukket af ældre kvinder, og da drengene engageres til at overbringe en skilsmissebegæring til deres chef Barry Stacks (Joe Mantegna) kone, den billedskønne Paige (Izabella Scorupco), får de mere end deres sag for. De møder nemlig en sværm af ensomme midaldrende kvinder, der er blevet forsømt af deres ægtemænd. Disse ældre kvinder (’Cougars’) har både til gården og gaden og de tænder straks på oplære de unge fyre i sexlivets hemmeligheder.

Spencer og Marshall lader sig lokke af en lystigt udklækket plan, som skal indbringe dem en pæn ekstraindtægt ved tilbydelsen af "særlige tjenester". Det bliver til den succesrige "Cougar Klub”, hvor de opkræver studiekammeraterne 500 dollars pr. snude for at få adgang til kvindernes profiler og telefonnumre. Drengene står i kø, de lækre kvinder er varme og pengene vælter ned i lommerne på Spencer og Marshall. Alt går godt i en rum tid, men en dag bliver Cougar Klubben infiltreret af sædelighedspolitiet, som anholder Spencer og Marshall og anklager dem for rufferi. Netop som alt håb synes ude, viser det sig, at den kvindelige dommer (Carolyn Hennesy) selv er lidt af en Cougar.
Og på det område er Spencer og Marshall eksperter…

Cougar Club er en typisk amerikansk sex-komedie for ungdomspublikummet. Genren kender vi helt tilbage fra ”Risky Business” (1984) med Tom Cruise, og fra de senere år kan nævnes American Pie-serien. Men hvor American Pie havde mange vittige replikker og sjove figurer, er vitserne alt for få i Cris Mancusos manuskript, der i stedet serverer nogle grovkornede, falden-på-halen situationer af typen ’forældre-kommer-uventet-hjem-og-huset-er-fyldt-op-af-nøgne-kvinder”.

Faye Dunaway og Carrie Fisher spilder deres talenter på ynkeligste vis i mindre roller. Cougar Club er en plat og fjollet sexkomedie, der ikke kan betegnes som andet end spild af tid.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Cougar Club
Original Titel: Cougar Club
Premieredato: 19. december 2007
Instruktør: Cristopher Duddy
Skuespillere: Jason Jurman, Warren Kole, Joe Mantegna, Izabella Scorupco, Carrie Fisher, Faye Dunaway
Spilletid: 87 min.
Selskab: Lightning Entertainment/Open Sky Entertainment
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...