Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

CWC / Canal Wild Card (DVD)

19. januar 2003 af Jesper Rosenberg Antonsen

4 stjerner Skriv en kommentar

CWC / Canal Wild Card (DVD) billede

Sidste års store TV-succes fra december måned er nu ude på VHS og DVD. Finn Nissen og Co. fører os gennem mange timers underholdning.

De fleste af os husker vel hvordan De Nattergale lagde gaderne øde i december 2001. Med udsendelserne CWC / Canal Wild Card skabte de en kæmpe succes, som nu kan nydes igen i kraft af denne udgivelse.

De er der alle sammen: Finn Nissen, Regnar Worm, Sven Göran Ericsson, Børge Karpelund samt de mange gæster der er i studiet. Faste indslag som Krybbespil, CWC Telefon-Game og Trafik Trafik får også minderne frem.

Dette er en dobbelt-DVD, hvor disc 1 indeholder afsnit 1-12 og disc 2 indeholder afsnit 13-24, så der er nok at tage fat på. Det vil ganske enkelt være umuligt at komme med en gennemgang af alle afsnit, men jeg vil da meget gerne fremhæve et par af mine personlige favoritter. Svineavler Gert Regnborg Madsen fra afsnit 16 er en af dem. Carsten Knudsen i skikkelse af svineavleren er simplet hen for morsom ! Uanset hvor mange gange jeg ser det indslag er jeg ved at dø af grin hver gang – det er bare genialt. Uffe Rørbæk i skikkelse af Regnar Worm er også meget morsom. Specielt er jeg vild med CWC’s Telefon-Game, hvor det altid er den samme melodi han finder frem til. Også Krybbespillet er en gennemgående historie der er morsom.

Viggo Sommer er også fremragende i rollen som Finn Nissen. Han har en suveræn mimik og hans fremtoning på skærmen er i samme klasse. Han skabte mode i 2001, og mon ikke udgivelsen på VHS og DVD får nogle af gloserne frem igen.

Samspillet mellem de 3 Nattergale er endnu engang perfekt. De spiller selv alle rollerne, og jeg kan kun være imponeret over deres kunnen. At de kan komme frem med så mange forskellige personligheder, stemmer og væremåder er utroligt. Det er høj klasse.

Alt i alt er der tale om en meget sjov skråstreg morsom DVD-udgivelse. Den bringer masser af minder frem fra december 2001 – og det er gode minder. At samle det hele på DVD er en god ide, man får muligheden for at se nøjagtig de afsnit man har lyst til, og præcis så mange ad gangen man har lyst til. Kunne du lide CWC i 2001 er denne udgivelse uundværlig. Den ER fremragende / suveræn – specielt her op mod den stundende højtid skråstreg jul.

DVD Ekstramateriale:

Der er ekstra-materiale på begge skiver – desværre er det det samme der ligger på dem.

Der er et 25 minutters dokumentar: ”Den Sande Historie om CWC” – efter min mening bliver det en smule for plat og latterligt. Det er synd at man får spoleret et godt indtryk fra CWC med dette såkaldte dokumentar-program.

Så er der tonsvis af coming-ups (en for hvert afsnit faktisk), der er 16 jingles, rulletekster fra 4 udvalgte dage, promo-trailers for både CWC og Den Sande Historie samt 1 TV-spot.

Så er der en kort præsentation af De Nattergale samt en om Saks Film.

Der kan gives 3 stjerner til ekstramaterialet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af CMC.

Titel: CWC / Canal Wild Card
Original Titel: CWC / Canal Wild Card
Premieredato: 11. november 2002
Instruktør: Hans-Erik Saks
Skuespillere: Uffe Rørbæk, Viggo Sommer, Carsten Knudsen
Spilletid: 423 min.
Selskab: CMC Records, Saks Film Broadcasting, 2002
Genre: Humor
Link: http://www.canalwildcard.com

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...