Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

De tre Musketerer.

14. maj 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

De tre Musketerer. billede

En flot dukkefilm, om de 3 Musketerer og deres ven D'Artagnan. Filmen kan ikke andet end fange drenge i alle aldre og øvrige fans af den klassiske historie.

Den unge D'Artagnan rejser til Ludvig den 13. hof for at tilslutte sig hans meget berømte og eftertragtede Musketer korps. Et korps bestående kun af de bedste mestre af fægtekunsten. Han har altid ønsket at blive god til at fægte, og hans gamle far der på hans unge dage har været Musketer, har lært ham op så godt han kunne.
D'Artagnan støder snart ind i de 3 musketerer: Aramis, Portho og Athos. han fornærmer dem og der er kun en mulighed for at gøre det godt igen, og det er ved at duellerer. Men det er forbudt og snart griber kardinalens soldater ind. D'Artagnan vælger nu at kæmpe på musketerernes side, og snart har de hele kardinalens hær i hælene. Men alligevel bliver de 4 gode venner, og D’Artagnan er snart viklet ind i et spind af intrigerer og forviklinger. Kardinalen ligger nemlig onde planer imod kongen, og nu må de 3 Musketerer og deres nye ven, se om de kan redde trådende ud inden et er for sent. Men den væmmelige Richelieu, holder øje med dem, og øjner enhver chance for at gøre deres liv surt.

Janis Cimermanis der har instrueret De 3 Musketerer har tidligere været med til at lave dukkefilmene "Den lille ridder" og "Prop & Berta", der begge blev instrueret af Per Fly også ved Zentropa. De 3 Musketerer er deres hidtil største projekt, og det ses tydeligt at de denne gang virkelig har lagt sig i selen for at vise hvad de kan. Dog uden at miste jordforbindelsen. For dukkerne og animationen af dem er stadigvæk lavet på den gode gamle måde. Dette giver De 3 Musketerer noget nostalgisk over sig. For i en nutid hvor der produceres den ene computeranimerede film efter den anden og også teknologien indenfor dukkefilm går stærkt, er denne lille perle et pusterum i den hæsblæsende udvikling. Her bevæger dukkerne sig ikke flydende, og de ligner ikke nødvendigvis rigtige mennesker. Her er plads til stopmotion teknikkens helt karakteristiske bevægelsesmønster, og et stort hurra for det. Janis Cimermanis og hans hold af dygtige dukkefører har lavet en rigtig dukkefilm som dem, der blev nydt da far var dreng. Lig specielt mærke til de forskellige locations vores hovedpersoner bevæger sig i. De er meget stemningsfyldte, og Paris står frem som en fantastisk bedrift for de mange dukke magere der har arbejdet på projektet.

Alexander Dumas klassiske romanforlæg er en lang og indviklet historie og således gribes der i denne dukkeversion af historien også til en fortællerstemme når der feks. springes i tid/handling. Dette gør bestemt ikke noget, og er en god måde at få historien videre på. De mindste tilskuere vil også kunne være med på den ellers meget voksne historie.

De Danske stemmer virker fint, og er godt mixed ind i lydsiden. Dejligt at hører at der er blevet arbejdet godt med at få en Dansk synkronisering til at virke.

De 3 Musketerer er fyldt med spændende sværdkampe og hæsblæsende action, men heldigvis er der også megen humor at finde. dette bevirker at også de mindste og knap så action orienterede medlemmer af familien kan se med, selvom historien om D’Artagnans eventyr med de 3 Musketerer nok mest henvender sig til drenge i alle aldre.

Ekstramateriale.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Filmen er venligst udlånt af Nordisk Film.

Titel: De tre Musketerer.
Original Titel: De tre Musketerer.
Premieredato: 24. april 2007
Instruktør: Janis Cimermanis/Gert Fredholm.
Skuespillere: Nicolai Kopernikus, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Lars Bom, Niels Olsen, Peter Mygind, Lene Maria Christensen, Nastja Arcel.
Spilletid: 75 min.
Selskab: Zentropa. 2006
Genre: Familie

banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...