Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Knives Out - Var...
Knives Out - Var Det Mord? billede

Kollision
Kød & Blod


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

De Urørlige

19. marts 2013 af Michelle Luna Bordig

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

De Urørlige billede

Endelige en feel good film, som ikke er plat og banal men derimod enestående og morsom.

De Urørlige handler om Phillippe(Francios Cluzet), som er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en ulykke. Phillippe leder efter en ny hjælper, og mange perfekte, korrekte, veluddannet og kedelige mennesker søger stillingen.

Hvilket en ung mørk fyr ved navn Driss(Omar Sy) også gør, han er der dog kun for at få en underskrift, som han kan vise til kommunen så han kan få sin understøttelse. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss' sarkastiske humor og beslutter sig for at hyre den unge mørke fyr. Med jobbet medfølger et værelse, som er stort, flot og ren luksus for Driss. Phillippe og Driss for skabt et stærkt bånd og bliver ekstremt gode venner.

Driss udviser ingen medlighed for Phillippe, han behandler Phillippe ligesom alle andre mennesker, hvilket også er hvad Phillippe, er så glad for. Driss ser ikke Phillipe som handicappet, men som et ganske almindligt menneske med faglig intelligens og kulturel interesse.

Alle de sjove scener går ud på at Phillippe skal udsættes for noget, for eksempel rækker Driss mobiltelefonen til Phillippe, og glemmer at Philippe er ude af stand til at bevæge sig og derfor ikke kan tage telefonen. Eller Driss hælder kogende vand på Phillippes ben, for at se om han reagerer.

Omar Sy og Francois Cluzet er et suverænt par i hovedrollerne. Den omtrent to meter høje Omar Sy vælter rundt i Philippes enorme bolig med en malplaceret selvfed attitude, fuldt overbevist om at det er de rige og dannede, der er noget galt med - ikke ham. Han forsøger at score Philippes smukke sekretær Magalie(Audrey Fleurot), han tuner Philippes kørestol og insisterer på at hans 80'er-disco med Earth, Wind & Fire og Kool & the Gang er bedre end Philippes hang til Vivaldi og Schubert.

De Urørlige kan meget nemt lyde som en plat eventyrs fortælling, om to modsætninger der mødes og opbygger en venskab, som vil vare til deres dages ende. Men det lykkes for instruktørerne og manuskriptforfatterne Olivier Nakache og Eric Toledano, at skabe en fantastisk feel good film som alle bør se.

Scanbox.

Titel: De Urørlige
Original Titel: Intouchables
Premieredato: 19. marts 2013
Instruktør: Olivier Nakache, Eric Toledano
Skuespillere: Francois Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot, Clotilde Mollet
Spilletid: 112 min.
Selskab: Scanbox 2011
Genre: Drama , Humor
Link: http://www.imdb.com/title/tt1675434/?ref_=sr_2


banner
Overskrift Højre Block
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai Marathon
Aren’t You Happy?
Snatchers
Roma
Last Christmas
Western StarsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...