Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Dead Rising: Watchtower

3. september 2015 af Kristian Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dead Rising: Watchtower billede

Endnu en filmatisering af et populært computerspil, der ikke lever op til forventningerne…

”Dead Rising: Watchtower” er baseret på spiltrilogien af samme navn, og ligger i forlængelse af en snart endeløs strøm af computerspil filmatiseringer. Det bliver sjældent godt når filmbranchen kaster sig over spilfilmatiseringer, og internettet bugner af lister over elendige film baseret på spil.
Helt så galt går det dog ikke for instruktøren Zach Lipovskys filmatisering af ”Dead Rising”, der trods alvorlige problemer, alligevel formår at frembringe enkelte underholdende momenter.

”Dead Rising: Watchtower” starter midt i den klassiske zombiehistorie. En lille by er inficeret af en mystisk sygdom, der forvandler mennesker til kødædende monstre. En lille gruppe bestående af journalisten Chase (Jesse Metcalfe), den rebelske Crystal (Meghan Ory) og den troskyldige Maggie (Virginia Madsen) skal forsøge at kæmpe sig ud af den zombieoverrendte by, inden den amerikanske hær bomber den synder og sammen. På sidelinjen bliver begivenhederne dækket af pressen, der jævnligt afbryder handlingen med breaking news segmenter, der kommenterer på handlingen. Som medkommentator har journalisten Susan (Carrie Genzel) den afdankede fotojournalist Frank West (Rob Riggle), som fans af spillene vil vide er helten fra det første spil. Clouet i ”Dead Rising: Watchtower” er nemlig, at det ikke er første gang verden oplever en zombieepidemi, og at man derfor har udviklet en vaccine mod den livsfarlige zombievirus.

Ideen med at lade plottet udspille sig i en verden, der allerede kender til zombier, er uden tvivl filmens største styrke. Dette ekstra plotmæssige lag giver anledning til en række sjove scener, der primært levers af
komikeren Rob Riggle i rollen som Frank West. Da West eksempelvis bliver spurgt om hvad hans kommentar til de overlevende er? Lyder hans svar sarkastisk ”You're basically fucked.”

Med andre ord så er ”Dead Rising: Watchtower” ikke en film, der skal tages specielt alvorligt. Den letbenede holdning til plottet fungerer fint langt hen ad vejen.

Filmens største problem er uden tvivl dens længde. Næsten to timer i selskab med b-films zombier, halvdårligt skuespil, elendige replikker og dårlige computergenererede splattereffekter er simpelthen alt for lang tid. Havde filmen været fyrre minutter kortere og strammere fortalt, havde vi haft en lille b-films perle på hånden. Men ak, dette er ikke tilfældet. ”Dead Rising: Watchtower” taber pusten, og efter de første halvtreds minutter begynder kedsomheden at melde sig.

”Dead Rising: Watchtower” har øjeblikke hvor underholdningen er helt i top. Men filmens længde trækker desværre ned i det samlede regnskab.

Ekstramateriale
Blu-ray udgivelsen af ”Dead Rising: Watchtower” indeholder tre små film, der beskriver forskellige elementer i filmen. En af filmene fokuserer eksempelvis på de mange hjemmelavede våben, som heltene i filmen såvel som computerspillene anvender. Fælles for de tre film er, at de er meget korte. Omkring de fire minutter til hver film, giver ikke megen tid til fordybelse. Der er ligeledes blevet plads til en trailer samt et billedgalleri.
Bonusmaterialet til ”Dead Rising: Watchtower” er alt for hurtigt overstået til at være interessant, og ender med at få 2 ud af 6 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Dead Rising
Original Titel: Dead Rising: Watchtower
Premieredato: 20. august 2015
Instruktør: Zach Lipovsky
Skuespillere: Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen, Keegan Connor Tracy, Aleks Paunovic, Dennis Haysbert, Gary Jones, Carrie Genzel, Rob Riggle
Spilletid: 118 min.
Selskab: Dead Rising/Contradiction Films 2015/Another World Entertainment 2015
Genre: Action , Gyser , Humor


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...