Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Deception

27. november 2007 af Nicki Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Deception billede

Kedeligt og uinteressant drama med komisk islæt om uforenligheden mellem karriere og kærligheden, om en forretningsmands forvandling fra kynisk til menneskelig, der reddes af en frisk slutning.

Ted Ryder (Michael Keaton) er supersælgeren i New York selskabet Bineview, et selskab hvor han står for 80% af årsomsætningen. Hvor han dog fører et perfekt karriereliv, falder Ted igennem på det sociale plan. Da Jamie (Brendan Fraser) hentes ind fra Ohio for at at rette op på tallene, er det med baglandet i orden og som stort salgstalent. Dog bryder Jamie sammen eftersom han ikke kan vende sig til de nye forhold, og da hans forlovede Belisa (Amber Valletta) på ny truer med at aflyse et bryllup for tredje gang, går det helt galt. Langsomt går det dog op for Ted, da han midt i det hele bliver forelsket i Belise, at sælgerbranchen måske ikke er sagen...

”Deception” er ærligt talt en kedsommelig metervare, der trods en besætning bestående af Michael Keaton og Brendan Fraser ikke formår at fremmane hverken latter eller gråd. Tværdigmod er filmen i en underligt tilstand, der hverken vil det ene eller andet, hvilket der hverken er til at tage seriøst eller til at grine af. Keaton er passende valgt som den arrogante og skarpe supersælger, mens Fraser giver en rollen som bonderøven en smule kulør. Moraliseren over de menneskelige konsekvenser ved en kold sælgertilværelse skulle være til at synke en klump over, i stedet er tungen det eneste man er ved at suge , når man er faldet hen i en dyb søvn af det monotome soundtrack eller det langtrukne plot.

Dialogerne er tilsigtet som morsomme, men sammen med dramaturgien styrtdykker filmen som aktierne i en lyspære fabrik uden glødetråd. Det mest af tiden sidder man med lys og lygte og leder efter guldkorn, men der er ikke meget at komme efter.
Det er ganske vist, her er tale om en film der har noget på hjertet men slet ikke er i stand til at rette spottet så det virker. Heldigvis får slutningen på fantastisk og uforudsigelig vis vendt skuden og trække helhedsindtrykket op.

Således er ”Depection” en gennemsnitlig film, der kun skal ses pga. den gode slutning, ellers er den en helt igennem jævn og intetsigende oplevelse.

Ekstramateriale
Udover en trailers for kommende Nordisk Film udgivelser, byder DVD'en ikke på noget ekstramateriale. Der er et udmærket Dolby Digital 5.1 lydspor, men på intet tidspunkt udfordres det til store krumspring.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Deception
Original Titel: The Last Time
Premieredato: 20. november 2007
Instruktør: Michael Caleo
Skuespillere: Michael Keaton, Brendan Fraser, Amber Valletta
Spilletid: 96 min.
Selskab: Nordisk Film, 2007
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...