Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Alle For Fire
Alle For Fire billede

Black Panther: W...
Hvidstengruppen ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Der var engang en dreng.

27. april 2007 af Ole Jessen Hansen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Der var engang en dreng. billede

Endnu en dejlig film fra Wikke og Rasmussen

Kalle (Janus Dissing Rathke) bor sammen med sin far Palle (Anders W. Bertelsen) og sin mor Trille (Annegrethe Bjarup-Riis) på en farvestrålende villavej, hvor fuglene har det med at synge lidt højere, og blomsterne er lidt flere. En dag får Kalle en lillesøster - Lille. Hun er helt almindelig lige bortset fra, at hun har vinger eller hudlapper, som Karin fra Kommunen (Bodil Jørgensen) kalder dem. Og sådan nogle kan man ikke gå rundt med. Men Kalle ved bedre - han har nemlig set Lille flyve. Mor og far tager modstræbende af sted for at få Lille opereret, men Kalle er fast besluttet på at redde hende, og sammen med sin bedste ven Smartyboy cykler han af sted. Undervejs får han følgeskab af den usædvanligt uheldige Alf (Nicolas Bro), og sammen drager de af sted i Alfs store Cadillac i et kapløb med tiden… Men turen er fyldt med de mest håbløse forhindringer og fantastiske møder!

Velkommen til Wikke og Rasmussens forunderlige univers, som altid er fyldt med glade mennesker, masser af farver og sange som hele familien kan synge med på. For i en verden der består af rigtigt mange alvorlige og kedelige ting, er det dejligt at have to fyre som Wikke og Rasmussen der kan gøre den kedelige hverdag, til en sjov oplevelse for hele familien.

Jeg er stor Wikke og Rasmussen fan, lige siden de første gang var på banen med deres børneradio serie, Robinhat, og til deres serieunivers i tv, med blandt andet Brødrene Bisp osv.

De to spøjse fyre, er gået hen og blevet lidt tyndere i toppen, og er efterhånden gået hen til at kun lave familieserier med stor succes. ”Der var en gang en dreng” er ikke nogen undtagelse. Den er fyldt med det som en god familiefilm skal indeholde, nemlig en rigtigt god fornemmelse i maven når man går ud af biografen, eller slukker for filmen i dvd-afspilleren. Man har med garanti en masse man kan tale med sine børn om, og her snakker vi børn i alle aldre.

Janus Dissing Rathke, som spiler hovedrollen som Kalle (Blandt andet set i Drømmen) er et fund. Han viste allerede i Drømmen, at der var noget stort på vej, og kan han opretholde lysten til at være skuespiller, så er der store ting i vente.
Ellers er Wikke og Rasmussens univers som altid fyldt op med sjove biroller, der altid er god for en sang, og Nicolas Bro er god som sortseren Alf.

Af ekstramateriale er der mulighed for at synge Karaoke med alle sangene på filmen.

3 stjerner for ekstra materialet.

Skal du se en film sammen med dine børn, så er Der var engang en dreng en rigtigt god mulighed.

SF/Fox.

Titel: Der var engang en dreng
Original Titel: Der var engang en dreng
Premieredato: 24. april 2007
Instruktør: Wikke, Rasmussen
Skuespillere: Nicolas Bro, Janus Dissing Rathke, Anders W, Bertelsen, Anne Grethe Bjarup-Riis, Bodil Jørgensen, Troels Lyby, Kaya Brüel, Peter Frödin, Caroline Henderson, Daimi Gentle, Trine Dyrholm, Jytte Abilstrøm
Spilletid: 83 min.
Selskab: Græsted film, SF-film, 2006
Genre: Familie


banner
Overskrift Højre Block
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She Said
Krysantemum
Den Milde Smerte
Ferskenlunden i ...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...