Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Shang-Chi And Th...
Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Dr. Death afsnit 1-2 (C More)

5. oktober 2021 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

Dr. Death afsnit 1-2 (C More) billede

Det kryber koldt ned af ryggen, når man får fortalt at denne historie er sand. ”Dr.Death” viser nye takter indenfor true crime-genren og Joshua Jackson spiller rollen som den arrogante og sadistiske lægekirurg til perfektion.

True crimes er for alvor sat på kortet. De er populære som aldrig før – og de kommer i mange forskellige varianter. Fra fascinerende programmer som ” Making a Murderer” til den komplet vanvittige ”Tiger King”, har true crimes fundet sit publikum. Denne true crime er baseret på en populær podcast, og udkommer nu som et fiktivt medicin-drama.

Da kirurgen, Robert Henderson ( Alec Baldwin) modtager nogle forfærdelige oplysninger omkring en af hans kollegaer, Christopher Duntsch ( Joshua Jackson) bliver han nød til at tage affære. Duntsch skal simpelthen ikke operere længere. Han er både en fare for hans patienter og ham selv. Sammen med kollegaen, Randall Kirby ( Christian Slater) forsøger han at samle beviser for at få Duntsch afskediget fra sit embedet. Men med et besværligt system og en arrogant Duntsch viser det sig at være en længere sag.

Joshua Jackson talent viser ingen begrænsninger. Selvom han muligvis startede i teenageserien ”Dawsons Creek”, men har senere brilleret i ”The Affair”. Her i Dr. Death giver hans sit livs præstation. Han er udmærket klar over, at han portrætterer en af de mest forhadte mænd i USA, men formår forsat at skabe et nuanceret portræt af den uheldige kirurg, som aldrig helt kan komme ud af sit eget hoved, og bliver ved med at have mantraen ” Jeg har ret, derfor alle, der modsiger mig, tager fejl”. Selvom man aldrig har sympati med Duntsch, formår Joshua Jackson stadig at vise den sadistiske og arrogante personlighed som USA's system profitter fra.
Jackson får rigtig fint selskab af de rutinerede herrer,
Alec Baldwin og Christian Slater, der begge har store tv-succeser i bagagen, men her sættes deres egoer til side og giver et unikt og underholdende samarbejde.

Der er muligvis taget mange kreative friheder i denne fortælling, da det ikke er en dokumentar, men en blanding af true-crime og drama. Dog er seriens budskab ikke til at tage fejl af, som virkelig forsøger at undersøge, hvordan sådan en kirurg kan få lov til at fortsætte. Han er den charmende læge, der lover alt, har gode papirer og er god imod patienter. Alligevel laver han bevidst fejl på fejl og får lov til at fortsætte, hvilket systemet støtter. Systemet har brug for læger, der tiltrækker patienter, en de kan bruge på billboarden og som er alles yndlingslæge. Forhåbentligt kan en historie som denne, sætte gang i debatten om, hvem der må stå for vores patientssikkerhed.

”Dr.Death” er et spændende og medrivende medicin-drama om en af USA mest forhadte læger. Joshua Jackson giver sit livs præstation, hvor Alec Baldwin og Christian Slater følger fint med. Man kan næsten ikke tro, at dette er baseret på en virkelig historie – og tanken alene er nok til tiltænke dette som en vaskeægte horror-fortælling.

Titel: Dr. Death
Original Titel: Dr. Death
Premieredato: 5. oktober 2021
Instruktør: Maggie Kiley, Jennifer Morrison, So Yong Kim
Skuespillere: Joshua Jackson, Grace Gummer, Christian Slater, Alec Baldwin, AnnaSophia Robb
Spilletid: 45 min.
Selskab: Littleton Road Productions, Peacock, 2021
Genre: Drama
Streaming service: C More


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Apples
The Hand of God
House of Gucci
Nisser (Netflix)
Last Night in Soho
Encanto
Pleasure
A-ha: The Movie
Solens BørnKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...