Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hunter Killer
Hunter Killer billede

Rocketman
Mary Poppins Ven...
Creed Ii
Kvinde På Krigss...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Earth to Echo

23. april 2015 af Rasmus Legene

4 stjerner Skriv en kommentar

Earth to Echo billede

En moderne E.T. der er mere forglemmelig end magisk

Tre teenagere beslutter sig for at bruge deres sidste aften sammen på at undersøge et underligt signal der er dukket op på deres telefoner. Da de når frem, møder de det søde lille rumvæsen Echo og bliver straks dirigeret ud på noget af en skattejagt efter reservedele så Echo kan komme hjem.

Det er vist ingen hemmelighed, at historien minder ret kraftigt om E.T. the Extra-Terrestrial (1982) og til en hvis grad er den også et forsøge på at genskabe denne klassiker. Og brikkerne er der, selvom de er ændret en smule. I stedet for én hovedperson har Earth to Echo tre, og i stedet for et lille sært brunt rumvæsen har vi her en lille mekanisk fyr, der kunne være designet af Apple.

Desværre synes jeg ikke at brikkerne passer lige så godt sammen, som de gør det i E.T. the Extra-Terrestrial (1982). De tre hovedpersoner virker hurtigt som karikaturer, som om de kendetegnes ved en enkelt ting. Alex er adopteret, Munch er nørdet og Tuck er lederen af gruppen. Det er unægteligt nemt at kende dem fra hinanden, men det er lidt kedeligt at der ikke er mere dynamik i dem. Til dels gælder det samme for Echo selv.

Han/hun/den/det er unægteligt meget hyggelig at se på, og i slutningen af filmen demonstreres nogle ret imponerende evner, men ellers er det mest en lille robot der siger ja og nej. Jeg tænker at noget af problemet er, at filmen skal foregå henover en enkelt nat. Det hele skal gå så hurtigt, så det er svært at føle sig forbundet til rumvæsnet, eller at give drengene en chance for at udvikle sig.

Teknisk er filmen en found footage film eller i det her tilfælde måske mere en imiteret youtube film, siden det er Tuck selv, der officielt har sammensat det hele. Det betyder håndholdte kameraer såvel som mobiltelefon optagelser, og selv om filmen holder sig loyalt til formatet bliver det ikke brugt til meget ekstraordinært.

Det er naturligvis svært, at sige om filmen havde givet et bedre indtryk, hvis den var lavet mere traditionelt, men i sidste ende bruger de ret meget tid på at jonglere kameraer, tid der måske kunne have været brugt bedre på rollerne i filmen.

Jeg vil ikke udelukke at filmen kan virke magisk og spændene hvis man er jævnaldrende med hovedpersonernes 13 år, men for mig var det en noget flad oplevelse. Begivenhederne var forudsigelige og rollerne havde for lidt kød på til at være spændene. Personligt vil jeg anbefale E.T. the Extra-Terrestrial eller Chronicle (2012) hver for sig i stedet for denne ungdomsfilms sammenblanding.

Titel: Earth to Echo
Original Titel: Earth to Echo
Premieredato: 23. april 2015
Instruktør: Dave Green
Skuespillere: Teo Halm, Brian "Astro" Bradley, Reese Hartwig, Ella Wahlestedt
Spilletid: 91 min.
Selskab: Panay Films, Relativity Media, 2015
Genre: Familie , Sci-Fi
Link: http://callhimecho.com/
De tre unge hovedpersoner
De tre unge hovedpersoner


banner
Overskrift Højre Block
Kvinde på krigss...
Amundsen
Aladdin
Bumblebee (4K Ul...
Det Vilde Pæretræ
En Spions Bekend...
Five Feet Apart
Villy og Monster...
The White Crow
John Wick 3:Para...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...