Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Druk
Druk billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

En ny chance til Larry Crowne

21. maj 2012 af Helle Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

En ny chance til Larry Crowne billede

Vi fortjener vel alle sammen en chance mere ...

Larry Crowne får sin nye chance, da han pludselig mister sit job. Han bliver fyret fordi han ikke har gået på college, og hvor gør man så af sig selv når man er en midaldrende, arbejdsløs og fraskilt mand uden uddannelse? Larry Crowne beslutter sig for at begynde at studere. På et kursus i retorik fanger lærerinden Mercedes Tainot straks hans blik.

Grundlaget for En ny chance til Larry Crowne er så ultratyndt, at der ikke skal meget til, før vi som seere mister interessen. Det er den gamle, velkendte fortælling om en mand der skal starte forfra på sit liv og ikke mindst er det også fortællingen om en romance, der er givet på forhånd. Vi hænger kun på for at forvisse os selv om, at alt nu også går som det skal.

Det er Tom Hanks der spiller Larry Crowne og det er såmænd også ham, der har instrueret filmen. I rollen som den triste lærerinde finder vi Julia Roberts. Der er absolut ingen tvivl om, at såfremt det ikke var Hanks og Robert der var at finde i hovedrollerne, så havde En ny chance til Larry Crowne aldrig fået den opmærksomhed, den har.
For det er desværre en uendeligt ligegyldig film. Skuespillerne kører på autopilot, den eneste der virker som om han rent faktisk gider forsøge at spille sin rolle er Bryan Cranston, der har en lille rolle som lærerindens usympatiske ægtemand.

Problemet med En ny chance til Larry Crowne er, at det kunne sagtens have været en film med en masse gods i. En mand der mister jobbet i disse finanskrisetider er jo særdeles aktuelt. Men filmen forbliver en ligegyldig omgang pladder, hvor man på intet tidspunkt føler, at hovedpersonerne har noget på spil. Filmen er ét stort glansbillede og der er absolut intet at komme efter. Fortællingen er dybt forudsigelig og man ved nøjagtig hvordan det hele ender.

Der er forsøgt at få lidt mere liv i historien ved at kreere en lille sidehistorie, hvor Larry Crowne bliver medlem af en scooterbande, der går op i feng shui og genbrugstøj, men det virker dybt utroværdigt og bidrager ikke ligefrem positivt til filmens overordnede projekt.

En ny chance til Larry Crowne er let som en boble i et glasvand og lige så indholdsløs. At se to midaldrende mennesker forelske sig og skabe et nyt liv sammen kunne sagtens være blevet interessant. Men det gjorde det så ikke.

Der er intet ekstramateriale på udgivelsen

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: En ny chance til Larry Crowne
Original Titel: En ny chance til Larry Crowne
Premieredato: 1. maj 2012
Instruktør: Tom Hanks
Skuespillere: tome Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston
Spilletid: 94 min.
Selskab: Playtone, SF-film, 2012
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
The Defeated
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...
UnhingedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...