Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

After
After billede

Dronningen
Jagtsæson
Mugge & Vejfesten
Rambo: Last Blood
Us
Ad Astra
Pokémin Detectiv...
Avengers: Endgame


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Eric Adams and Chester Moore's Wild Life & Wild Times

27. august 2006 af Michael Panduro

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Eric Adams and Chester Moore's Wild Life & Wild Times billede

Ulidelig tur i det vilde uden appel for andre end gamle vikinger

99% af jordens befolkning vil ikke finde denne udgivelse interessant. Den sidste procent er Manowar-fans eller skydeglade Texanere. Eric Adams, forsanger i det klichetunge vikinge-metal band Manowar, og friluftsmanden Chester Moore har simpelthen begået den mest tåbelige og irrelevante DVD jeg længe har været i besiddelse af.

Dokumentaren, som de selv kalder det, er i højere grad en tam og latterlig hjemmevideo end en film der hører til på et i forvejen proppet marked. Igennem 19 kapitler vader de to langhårede, latent homoseksuelle machomænd rundt i den amerikanske bush. Her bruger de tiden på det mest mandlige de kan finde, nemlig jagt med bue og pil. Imellem usigeligt dårligt optagede jagtsekvenser forsøger de at retfærdiggøre udgivelsen med små irrelevante oplysninger om de dyr de nu jager. Det er ikke meget man lærer og tydeligvis heller ikke specielt meget de to herrer ved. Til gengæld får vi gang på gang lov til at bevidne hvordan de to på morbid facon soler sig i deres seneste drab.

Den irriterende Moore er den værste på skiven, for hvor man sagtens kan grine lidt af Adams (det ved jeg at jeg gjorde sidst jeg så Manowar på Roskilde-festivallen) og hans ovenud patetisk storladne soundtrack, så er Moore simpelthen vanvittigt ulidelig når han snakker om den store kunst at følge blodspor, om det svære og ædle i buejagt (jeg ville nok nærmere kalde det unødvendigt pinefuldt for dyrene) og i det hele taget opfører sig som en kåd teenagepige i hælene på sit barndomsidol. Det er simpelthen pinligt at overvære.

Gennem den ensformige film, der desværre lader til at være den første i en serie, lykkedes det de vore kære rednecks at gennemføre en lang række vældig ensformige jagter på alt fra bisonokser, vildsvin og bukke til fisk. Man skal være mere end almindeligt dum for at købe denne udgivelse i troen at man vil gå derfra med ny viden eller bedre forståelse for at jage. Der er virkelig ikke nogen undskyldning for at finde denne udgivelse interessant med mindre man hører til de snese af halvskaldede, læderbeklædte Manowar-fans der af en eller anden grund stadig befolker vor planet.

Bonusmaterialet begrænser sig til ulækre fotoalbums med døde dyr, en kedelig blooper-rulle og muligheden for at høre Adams’ musik uden billed-ledsagelse – en pine de fleste nok vil være foruden.

1 stjerne fordi man kan grine af flere af i sær Adams' stupide bemærkninger, der får det til at lyde som om alle er Manowar-fans.

Bemærk at DVDen er i NTSC-format, regionskode 0 og uden danske undertekster.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:

Target Distribution ApS.

Titel: Eric Adams and Chester Moore's Wild Life & Wild Times
Original Titel: Eric Adams and Chester Moore's Wild Life & Wild Times
Premieredato: 14. august 2006
Instruktør: Eric Adams, Chester Moore
Skuespillere: Eric Adams, Chester Moore
Spilletid: 82 min.
Selskab: SPV/Magic Circle Music, Target, 2006
Genre: Dokumentar


banner
Overskrift Højre Block
Krigsfotografen
Rambo:Last Blood
Ad Astra
True Detective -...
A Dog's Way Home
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge HænderKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...