Datteren af direktøren for Hongkongs største tech-virksomhed bliver sammen med sit følge kidnappet og sikkerhedseksperten Ray Breslin og hans hold bliver hyret til at befri hende. Men da en af Breslins egne folk også bliver taget, må han sande at sagen også må være et personligt anliggende. Kidnapperen er nemlig den sindsforstyrrede søn af Breslins tidligere forretningspartner, som holder til i det efterladte lettiske fængsel kendt under navnet Djævelens Station. Med hjælp fra den kinesiske side må Breslin og hans hold infiltrere fængslet og befri alle de tilfangetagende fra den sadistiske fjende.
Escape Plan 3 - The Extractors fuldender Escape Plan-trilogien med sikkerhedseksperten Ray Breslin i skikkelse af Sylvester Stallone. Efter den hæderlige Escape Plan (2013) med blandt andet Arnold Schwarzenegger og forfærdelige Escape Plan 2: Hades (2018) har holdet bag filmen stykket endnu en film på benene på under et år og det kan mærkes!
Første del af filmen er en meget lang montage med tablou billeder af Ohios gader og bygninger, som alt i alt minder om en lækker turistvideo for byen. Ja, filmen skulle jo fyldes ud med noget indhold, så den oversteg de gyldne 90 minutter. Selve filmen er ikke overraskende med skabelonagtig og specielt den første halve time har alle kunstens regler indenfor tåkrummende redundant dialog i for eksempel uelegante telefonsamtaler og frygtelige samtale som kun informerer os om det åbenlyse. De gode er rendyrkede helte og de onde er rigtig karikerede onde og derudover kan man sidde med Hollywoods filmskabelonliste og krydse alle felter af indenfor de rigtige tidskoder.
Hele filmen er bygget op på redningsmissionen fra fængslet og Breslins hold får hjælp fra den kidnappede forretningskvindes livvagt og tech-virksomheden kong-fu-gorilla. Hele planen for missionen er decideret dum og fjollet, men det lykkedes selvfølgelig (sådan da) alligevel selvom det virker som at alle stormer fængslet med hovedet under armen.
Det værste er dog, at det endelige opgør minder om noget, som er skrevet og filmet på en formiddag, da klimakset for hele miseren er fordummende banal. Det bærer i den grad præg af, at filmens hovedperson Breslin bliver spillet af en morfar i en actionfilm. Skuespilleren Sylvester Stallone har efterhånden flere rynker end Grand Canyon, hans hud hænger i trevler og hans øjne falder snart ned i kindposerne. Hans scener foregår i slow-motion og slåskampene med ham er fåtallige og næsten pinlige.
Med andre ord: denne film var ikke Slys flugtplan fra sit dårlige senior-film-CV.
Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.