Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Escape Plan - The Extractors

16. august 2019 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Escape Plan - The Extractors billede

Sylvester Stallone er tilbage i trevlede hudlaser og nedsænkede øjne.

Datteren af direktøren for Hongkongs største tech-virksomhed bliver sammen med sit følge kidnappet og sikkerhedseksperten Ray Breslin og hans hold bliver hyret til at befri hende. Men da en af Breslins egne folk også bliver taget, må han sande at sagen også må være et personligt anliggende. Kidnapperen er nemlig den sindsforstyrrede søn af Breslins tidligere forretningspartner, som holder til i det efterladte lettiske fængsel kendt under navnet Djævelens Station. Med hjælp fra den kinesiske side må Breslin og hans hold infiltrere fængslet og befri alle de tilfangetagende fra den sadistiske fjende.

Escape Plan 3 - The Extractors fuldender Escape Plan-trilogien med sikkerhedseksperten Ray Breslin i skikkelse af Sylvester Stallone. Efter den hæderlige Escape Plan (2013) med blandt andet Arnold Schwarzenegger og forfærdelige Escape Plan 2: Hades (2018) har holdet bag filmen stykket endnu en film på benene på under et år og det kan mærkes!

Første del af filmen er en meget lang montage med tablou billeder af Ohios gader og bygninger, som alt i alt minder om en lækker turistvideo for byen. Ja, filmen skulle jo fyldes ud med noget indhold, så den oversteg de gyldne 90 minutter. Selve filmen er ikke overraskende med skabelonagtig og specielt den første halve time har alle kunstens regler indenfor tåkrummende redundant dialog i for eksempel uelegante telefonsamtaler og frygtelige samtale som kun informerer os om det åbenlyse. De gode er rendyrkede helte og de onde er rigtig karikerede onde og derudover kan man sidde med Hollywoods filmskabelonliste og krydse alle felter af indenfor de rigtige tidskoder.

Hele filmen er bygget op på redningsmissionen fra fængslet og Breslins hold får hjælp fra den kidnappede forretningskvindes livvagt og tech-virksomheden kong-fu-gorilla. Hele planen for missionen er decideret dum og fjollet, men det lykkedes selvfølgelig (sådan da) alligevel selvom det virker som at alle stormer fængslet med hovedet under armen.

Det værste er dog, at det endelige opgør minder om noget, som er skrevet og filmet på en formiddag, da klimakset for hele miseren er fordummende banal. Det bærer i den grad præg af, at filmens hovedperson Breslin bliver spillet af en morfar i en actionfilm. Skuespilleren Sylvester Stallone har efterhånden flere rynker end Grand Canyon, hans hud hænger i trevler og hans øjne falder snart ned i kindposerne. Hans scener foregår i slow-motion og slåskampene med ham er fåtallige og næsten pinlige.

Med andre ord: denne film var ikke Slys flugtplan fra sit dårlige senior-film-CV.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Escape Plan - The Extractors
Original Titel: Escape Plan - The Extractors
Premieredato: 25. juli 2019
Instruktør: John Herzfeld
Skuespillere: Devon Sawa, Jaime King, Sylvester Stallone, Daniel Bernhardt, Russell Wong, 50 Cent, Jeff Chase, Harry Shum Jr, Dave Bautista, Rob De Groot, Lydia Hull, Shea Buckner, Jin Zhang, Melise, Holland Herzfeld
Spilletid: 93 min.
Selskab: Nordisk Film, Lion Gate, 2019
Genre: Action
Link: https://www.lionsgate.com/movies/escape-plan-the-extractors


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...