Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bølle På Eventyr
Bølle På Eventyr billede

The Outpost
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Evil Woman

30. november 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Evil Woman billede

Tre fyre er real bodies, men da den ene får en kæreste, bliver de to efterladtes univers revet midt over, specielt idet kæresten ikke har dem med i planerne, men de vil det anderledes...

Vi er tilbage i American Pie miljøet, her er den lidt anderledes skruet sammen, idet tre næsten blodbrødre, deler alt, og onanerer sikkert i samme kop, men pludselig blevet hele sceneriet trukket væk under de to Wayne Le Fessier (Steve Zahn) og J.D. McNugent (Jack Black) af dem da Darren Silverman (Jason Biggs) falder for Judith (Amanda Peet), der har været alle gymnasiedrenges drømmepige. Men hun er den meget kolde og manipulerende af slagsen. Og de efterladte venners adfærd falder bestemt ikke i hendes smag, specielt ikke den obligatoriske videoaften, hvor bøvsen er i højsædet.
Wayne og J. D. Pønser på at kidnappe ham tilbage, så der igen kan herske ro og orden i broderlogen. Men Darren er rigtig godt under tøflen, og kan slet ikke se at han kører ham rundt. Det kan de to venner selvfølgelig. Og deres frustration vokser. Men de er oppe imod overmagten i Judith. Så vold er pludselig en god idé, idet hendes intelligentkvotient må anses for størrere. Dog tilsmiler heldet dem, da Darrens virkelig kærlighed, på High School, Sandy Perkus (Amanda Detmer) dukker op. De fortæller hende om Darren, og hun har tilsyneladende de samme følelser for ham, så nu skal der bare arrangeres en date mellem de to. Men der er lige et problem til, Sandy skal snart aflægge ed som nonne, så det haster. Og ind i billedet kommer der også deres gamle coach også fra High School (R. Lee Ermey), der med sin kompromisløshed er med på den værste, specielt når det gælder genstridige kvinder. De får kidnappet Judith, men pludselig får Wayne følelser for den kidnappede, og nogle af dem er af erotisk karakter, så det hele bliver mere og mere kaotisk.

Jason Biggs er tilbage i en typisk amerikansk ungdomsfilm, hvor parodien kører i hver scene, men han er nu ligesom vokset, og det er vil her identitetskrisen går ind, specielt når venskaber bliver revet itu på den måde. Filmen har sine sjove scener, men Jason Biggs har ikke det samme drive som i American Pie filmene, her er det specielt Steve Zahn og Jack Black der fanger, med den stupide jargon, der går rent ind, lidt a la Dum & Dummere. Der er intet nyt tilført genren, men den er ganske udemærket og underholder sit publikum.

Titel: Evil Woman
Original Titel: Saving Silverman
Premieredato: 30. november 2001
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Jason Biggs, Steve Zahn, Jack Black, Amanda Peet, Amanda Detmer, R, Lee Ermey, Neil Diamon (himself)
Spilletid: 90 min.
Selskab: Colombia Picture/2001
Genre: Humor
Link: http://
Nu skal den onde Judith kidnappes med vold og magt
Nu skal den onde Judith kidnappes med vold og magt
Vennerne har ikke helt begreb eller greb om tingene
Vennerne har ikke helt begreb eller greb om tingene
Darren møder helt "tilfældigt" sin gamle passion Sandy
Darren møder helt "tilfældigt" sin gamle passion Sandy


banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...