Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Buster Oregon Mo...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fast & Furious 7

2. april 2015 af Line Gren

4 stjerner Skriv en kommentar

Fast & Furious 7 billede

133 minutters ’fuld drøn’ og action med en klichéfyldt historie bestående af pseudo ’’one-liners’, men det er ”Fast & Furious” syvende skud på seriens stamme og bilsekvenserne og stunts er imponerende

Åbningsscenen tager tråden op, hvor den forrige ”Fast & Furious” 6 slap. Fjenden Owen Shaw (Luke evans) blev hårdt såret af F&F teamets anføre Dom Toretto (Vin Diesel). Owen ligger på hospitalet og har en broder til broder snak. Hans storbroder Deckard Shaw (Jason Statham) vil hævne sig på Toretto og hans familie. Shaw er trænet som specialsoldat med speciale i likvideringer. Han slår Torettos fosterbroder, Han i Japan, ihjel og hacker sig ind på oplysninger om Toretto og hans team.
Torettos team har tidligere haft enkeltstående opgaver for efterretningstjenesten. De har alle trukket sig tilbage og er i gang med at etablere normale og fredelige liv i USA. Da Shaw opsøger Toretto for at hævne sig, samles teamet igen og deres mission går fra Abu Dhabi til Aserbajdsjan. Samtidig får Toretto uventet hjælp fra en hemmelig tjeneste ledet af Mr. Nobody (Kurt Rusell). Teamets mission er at finde hackeren Ramsey, og som går under navnet ’Guds øje’. Hun har opfundet et program, som kan hacke sig ind på alle overvågningssystemer i hele verdenen. Derfra går den vilde biljagt i Aserbajdsjans stræder og brede gader. Og udover til lands, er der også et par stunts med biler til vands og i luften.

F&F 7 er en gennemført action-paction film med imponerende stunts. Den er god inden for sin egen genre, selvom historien er overdrevent klichéfyldt. Kurt Rusell som Mr. Nobody får leveret sine replikker med en troværdighed i den klichéfyldte historie. Der er rørende og humoristiske scener. Særligt ping-pong spiller mellem teamets teknologi/it-nørd og klovnefigur fungerer godt, desværre er der bare for få’ scener med dem.

F&F 7 skal ses på det store lærred, da den visuelle side er fremragende og bilstunts er fængende, imponerende og skaber spænding i filmens historie.

Titel: Fast & Furious 7
Original Titel: Fast & Furious 7
Premieredato: 2. april 2015
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Lucas Black, Jason Statham
Spilletid: 137 min.
Selskab: United International Pictures 2015
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...