Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Rocketman
Rocketman billede

Creed Ii
Mary Poppins Ven...
Hunter Killer
Kvinde På Krigss...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Feed The Devil

15. juli 2016 af David Lund

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Feed The Devil billede

Z-film af allerværste skuffe.

Overordnet findes der tre typer film. A-film har de store budgetter, og mange af dem ender i biografen på den ene eller anden måde. B-film har betydeligt lavere budgetter, men alligevel ender nogle i biografen. Z-film har nærmest intet budget. Enkelte kan dog stadig ramme biograferne (især på festivaler der hylder denne type film), men hovedparten får kun udgivelse på DVD. Ikke Blu-Ray. DVD. Er man gyserfan kender man med garanti til begrebet z-film, for der er mange gysere, der hører under denne gruppering. Der er dog ikke mange z-gysere, der er værd at se. Det er “Feed The Devil” heller ikke.

Filmen indeholder alt hvad man regner med. Dårligt skuespil, dumt plot, elendig instruktion og grimme effekter. Skuespillet er dog exceptionelt dårligt. Jared Cohn har hovedrollen, og besidder en utrolig evne til, at ødelægge hver en scene han medvirker i. At han så er med i næsten alle scener, er meget sigende for filmen. Han er så ekstremt karikeret med nærmest tegnefilmsagtige ansigtsudtryk, at man heldigvis kan more sig lidt over det, for umiddelbart er der intet andet, at bliver underholdt af. Plottet drejer sig omkring noget om en fyr og to piger, der tager ud i ødemarken, for at finde gode stoffer. Her støder de så på nogle indianere, der tilbeder og lever efter en dødelig myte, så de torturerer og dræber folk. Mere plot er der sådan set ikke, og ja - det lyder meget som “Cannibal Holocaust”. Dette er bestemt også filmen, som “Feed The Devil” ser op til, men den forbliver i skyggen af skyggen af forbilledet.

Effekterne er skam blodige og talrige i filmens anden halvdel. De fleste vil dog have slukket filmen inden da, for den er på alle måde svær at kæmpe sig igennem. Instruktøren Max Perrier er en mand at undgå i fremtiden, for han er modsætningen af talent. Selv når blodsudgydelserne dukker op, formår han at ruinere dem vha. dårlige og uskarpe close-ups. Stemning og chokeffekt udebliver, og tilbage står Perrier med en langtrukken satan af en film, der aldrig skulle have set dagens lys. Tag afstand fra dette makværk.

Ekstramateriale - ⅙

Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse. Thank the Lord…

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: Feed The Devil
Original Titel: Feed The Devil
Premieredato: 23. juni 2016
Instruktør: Max Perrier
Skuespillere: Jared Cohn, Ardis Barrow
Spilletid: 95 min.
Selskab: Happy Hour Films Peter Proffit Pictures, 2015
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Kvinde på krigss...
Amundsen
Aladdin
Bumblebee (4K Ul...
Det Vilde Pæretræ
En Spions Bekend...
Five Feet Apart
Villy og Monster...
The White Crow
John Wick 3:Para...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...