Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Crawl
Crawl billede

Løvernes Konge
Mellem Linjerne
Angel Has Fallen
Dumbo
Escape Plan: The...
Kapernaum
Captain Marvel


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Finn & Co. (DVD)

19. januar 2003 af Jesper Rosenberg Antonsen

5 stjerner Skriv en kommentar

Finn & Co. (DVD) billede

Det sidste nye show med Finn Nørbygaard er ude på både VHS og DVD. Vi har kigget nærmere på DVD-udgivelsen, og det bør du også gøre.

Finn Nørbygaard har atter engang været på turne. Denne gang hed showet Finn & Co., hvor ”køerne” var Rikke Mølgaard og Yasmin Elvira Steenholdt. Showet er blevet set af over 75.000 mennesker mens det turnerede, og nu får endnu flere chancen for at opleve Finn på slap line.

Finn & Co. er selvfølgelig først og fremmest Finn som vi kender ham. Men der er også meget mere at byde på. De 2 sangerinder Rikke og Yasmin er ganske enkelt fremragende. De passer så perfekt ind i showet, og man er ikke et sekund i tvivl om at der er harmoni mellem dem alle 3. Og så har de nogle sangstemmer der vil noget. En scene der stadig står lysende klar i min hukommelse er da Rikke Mølgaard giver den som Celine Dion. Det er bare flot.

Udover Celine Dion er der mange andre kendte sangere der kan hære deres sange udsat for de 3. Tom Jones, Gustav Winckler, Birthe Wilke, The Surpremes og mange mange flere er repræsenteret her. Og lad det være sagt med det samme – de behøver ikke at være flove over at blive udsat for Finn & Co.

Nu er der jo også andet end sang på skiven. Vi møder et par af Finn’s kendte figurer, men der er også blevet plads til nogle nye. Alle passer perfekt ind i showet, og Finn Nørbygaard er lige så sjov som han plejer at være.

Finn & Co. er et fantastisk godt show. Var du ikke blandt de 75.000 der oplevede ham live, synes jeg bestemt du skulle opleve showet på DVD eller VHS. Showet i sig selv er vel til 4 stjerner, men de 3 hovedroller trækker op, så det i alt er blevet til 5 stjerner.

DVD Ekstramateriale:

DVD-skiven byder desuden på et ca. 25 minutter langt ”Bag kulisserne” show, som er et interview med Finn Nørbygaard om dette show. Det er ganske interessant, og jeg synes faktisk at man undgår den typiske ”rose-alle”-effekt. Finn fortæller åbent om showet, og hvilke betænkeligheder han har haft. Et godt indslag. Derudover er det et punkt der hedder trailers, som er 3 reklamer for CMC’s musik-udgivelser.

Ekstramaterialet får 3 stjerner – det er godt, men der kunne sagtens have været mere.

Filmen er venligst stillet til rådighed af CMC.

Titel: Finn & Co.
Original Titel: Finn & Co.
Premieredato: 30. september 2002
Skuespillere: Finn Nørbygaard, Rikke Mølgaard, Yasmin Elvira Steenholdt
Spilletid: 100 min.
Selskab: CMC Entertainment 2002
Genre: Humor
Link: http://www.noerbygaard.dk/

banner
Overskrift Højre Block
Escape Plan - Th...
Fisherman's Frie...
Once Upon A Time...
Petra
Danmarks Sønner
Vilde Rolf Smadr...
Nancy Drew and t...
Skammerens Datte...
Alita: Battle An...
StilhedenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...