Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Finn og Jacob vender tilbage Live!

13. august 2006 af Aino Bredtved

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Finn og Jacob vender tilbage Live! billede

Er du til gamle jokes og sketches fra bedstefars tid…? Så er du kommet til rette sted!
Lidt gammeldags men på den fede måde!

Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard, nok bedst kendt som bare ”Finn og Jacob” vender på denne DVD tilbage – om det er tilbage til rødderne, skal jeg lade være usagt, men helt vildt sjovt er det egentlig ikke – og alligevel… Der er jo et eller andet over de to ”gamle knarke” – man elsker dem jo lidt alligevel. Der er noget trygt og rart over den måde, de gamle travere af vittigheder og sketches kommer på - som skidt fra en spædekalv, må være det rette udtryk.

Altså, det kan jo naturligvis også være, at min morfar bare har været ret meget forud for sin tid, med hensyn til jokes i hvert fald, for mange af dem, der kommer i dette show, har jeg kendt, siden jeg var barn. Det er stadig sjove jokes, men der er ligesom ikke noget nyt over dem. Naturligvis er der også vittigheder, gags og sketches, jeg ikke kender i forvejen – ikke mange men nogen.

Det er rigtigt, som det står på coveret, at man tydeligt kan mærke, at Finn og Jacob i høj grad nyder, at optræde sammen igen – det kan man – og som tidligere sagt, er der noget trygt og rart ved dem, lidt som at høre sin egen bedstefar fortælle om gamle dage atter en gang, også selvom man har hørt det meste før. De er sjove, men for folk, der er til ”nutidig” stand-up er sproget nok for pænt, det er antydninger mere end bare at buse ud med tingene, ligesom fra før verden gik af lave – og det kan jeg godt lide!

De er vanvittigt morsomme at se på, med deres til tider ret fantasifulde og skøre udklædninger – det kan ikke beskrives, det skal ses – altså tjek selv udklædningen i f.eks Flower Power tøj, som Thomas Helmig, Postmand Per og Session for bare at nævne et par stykker

Dygtige musikere er de også, jeg skal bare lige have Jacobs kostume fra Grøn koncert rystet helt ud af hovedet :-) og Finn Nørbygaard synger fremragende – det må man lade ham! Jacob Haugaard synger måske ikke helt så godt, men han gør det til gengæld sjovt. Ordlegene flyder derudaf afløst af små musikalske sketches – alt i alt ganske glimrende underholdning, men nok mest for det publikum, der har overstået den første ungdom.

For læsernes skyld vil undertegnede ikke begynde at gengive hverken vittigheder eller sketches, derfor bliver denne anmeldelse ikke længere end som så – men denne DVD vil være en genial julegave til de ældre familiemedlemmer – eller køb den selv og glæd dig over, at det stadig er muligt at være sjov uden at slynge om sig med grimme ord – det er langtfra alle, der besidder antydningens kunst, men her er Finn og Jacob de ubestridte mestrer!

Musikerne, der medvirker på DVD’en skal også lige have en hånd med på vejen: kapelmester Kristian Borregaard, Allan Gade på guitar, Dominic Gale på bas og Niels Artzer på trommer.

Jeg giver 4 stjerner for showet – det kunne have været lidt sjovere, men er aldeles seværdigt alligevel.

Ekstramateriale:
Bag om Finn & Jacob
På vejen igen – Nu i ret kikset toneart
Trailer

Jeg giver 4 stjerner for ekstramaterialet, hvilket holder den gennemsnitlige score på 4 stjerner.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
CMC.

Titel: Finn og Jacob vender tilbage Live!
Original Titel: Finn og Jacob vender tilbage Live!
Premieredato: 3. april 2006
Instruktør: Henrik Krogh
Skuespillere: Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard
Spilletid: 108 min.
Selskab: CMC Entertainment, 2006
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...