Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Flossie

15. oktober 2009 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Flossie billede

Søde Maria Forså i en forførende erotisk perle, der fortjener at blive set af fans af genren.

Jack (Jack Frank) er en ung mand der arbejder på ambassaden i Stockholm. Han har lidt svært ved at komme i kontakt med det modsatte køn, men en dag da han vandre restløs rundt ved vandet, støder han ind i en kvinde, Eva der viser interesse for ham. Han bliver inviteret med hjem til hendes store villa, og her møder han en anden kvinde ved navn Flossie (Marie Forså). Hun er gudesmuk, og lige en pige for ham. Jack og Flossie bliver hurtigt kødeligt tiltrukket af hinanden, men Flossie har lovet Eva ikke at dyrke sex med ham, før de har fundet ud af, om Jack er den rette for hende. Men selvom Flossie aldrig har haft direkte sex med en mand, har hun alligevel en del erfaring ud i erotikkens forførende verden. Snart fortæller Flossie og Jack erotiske historier for hinanden, og der bliver varmt i den store villa, når historier om Lesbiske bekendtskaber, store orgier og uskyldig skolepige-sex fylder stuen. Flossie og Jack får mere og mere lyst til hinanden, og da Eva endelig kommer tilbage, må hun være dommer i sagen om Flossie og Jacks videre skæbne.

Instruktøren Mac Ahlberg har lavet en del erotiske perler i 60’erne og 70’erne, men er også senere blevet kendt som en dygtig fotograf på flere store Hollywood produktioner, som John Landis Innocent Blood og Frækkere end politiet tillader III.

Maria Forså der spiller hovederollen som den søde Flossie har indspillet en lang række erotiske film i 70’erne som Butterflies, Molly, Justine & Juliette og Vampire Ecstasy. Hendes appetit på at dyrke rigtig sex på settet er legendarisk, og de mange sexscener i Flossie er da også ægte og ganske vovede. Hendes unge alder til trods fik Maria Forså stor kredit for hendes mange erotiske præstationer, og den dag i dag har hun nærmest kultstatus blandt fan af 70’ernes erotiske produktioner.

Flossie er en smuk og forførende film, der nok vil give de fleste røde kinder undervejs. Dens smukke billeder og rolige tempo, gør at den aldrig bliver plat, vulgær eller frastødende. Flossie er en stemningsfyldt og charmerende produktion der bestemt bør ses hvis man elsker de frigjorte Svenske film fra de farverige 70’ere. Den hæver sig et stykke over dens samtidige produktioner, og kan bestemt anbefales, ikke mindst på grund af den fabelagtige Maria Forså.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet på Flossie består af et trailershow med andre titler fra Another World Entertainment, et slideshow med billeder fra filmen, biografier over cast og crew og en 4 siders booklet med en spændende tekst omkring erotiske Svenske filmproduktioner.

Ekstramaterialet får 2 stjerner ud af 6 mulige.

Flossie kan ses i dens oprindelige 1.66:1 format, og selvom billedet er en smule flosset og ridset, går det heldigvis ikke ud over helhedsindtrykket. Det er muligt at nyde Flossie med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Flossie er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Flossie
Original Titel: Flossie
Premieredato: 11. august 2009
Instruktør: Mac Ahlberg.
Skuespillere: Maria Forså, Jack Frank, Anita Ericsson, Kim Frank, Gunilla Gøransson, Lars Dahlgård, Marianne Larsson, Ulla Sandø.
Spilletid: 89 min.
Selskab: 1974.
Genre: Romantik
Flossie og Jack.
Flossie og Jack.
Flossie e rikke bange for at prøve sine grænser af.
Flossie e rikke bange for at prøve sine grænser af.
Ikke helt uskyldig pigesnak på værelset.
Ikke helt uskyldig pigesnak på værelset.


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...