Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Flygtningen, sæson 1, vol. 1

7. marts 2008 af Christian Arhoff Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Flygtningen, sæson 1, vol. 1 billede

Endelig er den oprindelige Flygtningen serie udkommet på dvd, men er den ventetiden værd, eller skuffer den efter alle disse år?

De fleste kender ”Flygtningen”. Ikke på grund af den original amerikanske tv-serie med David Janssen, men på grund af 1997 filmatiseringen med Harrison Ford. Men så god som den film er, kommer den dog ikke i nærheden af den oprindelige serie.

Dr. Richard Kimble(David Janssen) kommer hjem fra arbejde. Hans dør står åben og da kan kommer ind finder han sin kone død, og ser en enarmet flygte ud af huset. Det tror ingen dog på, og da der ingen andre vidner er, bliver Dr. Kimble dømt for mordet på sin kone. Han skal derfor transporteres til dødsgangen via tog og det bliver han af lokale Indiana politi kommissær Philip Gerard(Barry Morse). Ved et tilfælde springer toget af skinnen og Dr. Kimble ser sin mulighed og undslipper. Selv prøver han at finde den enarmede mand, og bevise sin uskyld, men Gerard har bestemt ikke tænkt sig at lade ham slippe væk.

Plottet i ”Flygtningen” er brugt mange gange senere, da det er simpelt i sin genialitet. Dr. Kimble flygter til et nyt sted mellem hver afsnit, så hver afsnit er han et nyt sted, med nye gæsteskuespillere og nye problemer. Det er utroligt smart, fordi de små historier hvor Kimble møder nogle lokale, påvirker deres liv og bliver påvirket af dem, formår at forblive friske hele tiden, og man tager sig selv i at håbe at han bare for en gangs skyld ikke bliver opdaget, så han kan leve almindeligt igen.

David Janssen er en af de største oplevelser i serien. Med skyggesider spiller han Janssen på en måde hvor man ikke er sikker på hvor reel han altid er. Resten af de faste skuespillere gør det ok, dog uden at fange opmærksomheden længere tid af gangen, men med gæsteskuespillere som Vera Mi-les, Bruce Dern og Robert Duvall glemmer man det hurtigt.

”Flygtningen” er en rigtig god serie, der måske overraskende for nogen, holder efter alle disse år. Med gode skuespilpræstationer, spændende historier og mange elementer der var forud for sin tid, er ”Flygtningen” helt sikkert en serie der er værd at tjekke ud.

Dvd versionen lader mere tilbage at ønske. Hvorfor man laver forskellige dele af første sæson, i stedet for bare at udgive den første sæson, virker som om man prøver at score så mange penge som muligt på serien, og det er ærgerligt, for hvem vil købe fire forskellige dele af en serie man aldrig har set til 379,95 kr. stykket? Billedet er dog godt, og det ser ud som om man har brugt en god del tid på at restaurere det. Lyden er lidt værre, men i betragtning af at serien er så gammel, er det ok. Ekstramatriale er der ikke noget af, og det er ærgerligt, da ”Flytningen” er en af de serier, som mange unge filmskabere sikkert er blevet influeret af, og det ville være interessent at hører hvordan man reagerede på serien da den kom frem.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: The Fugitive. Season 1, volume 1
Original Titel: The Fugitive. Season 1, volume 1
Premieredato: 7. marts 2008
Instruktør: Roy Huggins
Skuespillere: David Janssen, Barry Morse, William Conrad
Spilletid: 760 min.
Selskab: Universal, 2007
Genre: Krimi





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...