Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Forbandelsen 2

27. oktober 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Forbandelsen 2 billede

Så er der igen gys på den langhårede. Som en virus spreder ondskaben sig her i 2´eren, fra alle der træder ind i det dæmoniserede hus, og inficere alle der kommer i kontakt med de fordømte...

Det noget kolde forhold søsteren Aubrey Davis (Amber Tamblyn) har til sin søster i Tokyo, Karen (Sarah Michelle Gellar), skal nu stå en alvorlig prøve. Karen blev syg i The Grudge 1, da hun uheldigvis fik sat sin fod inde i det dæmonplagede hus. Og nu ligger på hospitalet, udmattet, afkræftet. Deres mor, der også lider af en alvorlig sygdom, sender den noget modvillige Aubrey afsted, for at få Karen sikkert hjem.
Kort efter sin ankomst til Tokyo, bliver hun rendt op af journalisten Eason (Edison Chen), der advarer hende om at Karen er underlagt en særdeles alvorlig forbandelse, og samtidig håber at Aubrey kan kaste mere lys over mystikken.
Eason vil ud til huset for at finde ud af hvilke krafter der står bag, og måske at kunne ophæve forbandelsen. Aubrey insistere på at tage med. Desværre for skjulte kræfter hende til at træde ind i huset, og pludselig må de begge i takt med en langsom opklaring, forsent sande at de er oppe mod alt for store kræfter.

Samtidig følges den unge Allison (Arielle Kebbel), som elev på en international skole i Tokyo, forsøger at passe ind med klassens populæreste piger. De udfordrer hende til at gå ind i huset sammen med dem, og at gå ind i det bagerste rum, der fører op til et bestemt loftrum!!

Et helt andet sted, i Chicago, bor den noget indadvendte Jake (Matthew Knight) i et boligkompleks, med søsteren Lacey (Sarah Roemer), faren Bill (Christopher Cousins) og dennes forlovede Trish (Jennifer Beals). Underlige bankelyde kommer fra Jakes soveværelse, der støder op til naboen. En ensartet evig banken. Da hele kompleksets beboer begynder at opføre sig mærkeligt, tager han sagen i egen hånd, og beslutter sig at at lægge sig på lur for naboen, da han fornemmer at det er kilden til noget ubehageligt!

Instruktøren Takashi Shimizu har virkelig forstået at koge suppen på dette uhygge element, og nærmest kørt franchising på Ju-On/The Grudge filmatiseringerne. Først blev ”Ju-On 1” og ”Ju-On 2” lanceret til det japanske videomarked, men succesen ”tvang” ham til at afprøve det store lærred. Og de blev igen store blockbusters verden over. På opfordring af Sam Raimi, og måske også med mestersplatterinstruktøren ind over, i hvert fald som producent, blev en amerikansk remake fremstillet med blandt andet Sarah Michelle Gellar i hovedrollen og Bill Pullman i kortere birolle. Det blev den bedste i serien med gys på samlebånd. ”The Grudge 2” bryder reglerne, og gysene når slet ikke forgængerens raffinement. Der er noget udtrådt suppen, selvom man stadig sidder lidt på nåle, må den med sin forgænger in mente gå til tælling med tre stjerner.

Titel: Forbandelsen 2
Original Titel: The Grudge 2
Premieredato: 27. oktober 2006
Instruktør: Takashi Shimizu
Skuespillere: Edison Chen, Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Jennifer Beals, Teresa Palmer, Misako Uno, Sarah Michelle Gellar, Sarah Roemer
Spilletid: 95 min.
Selskab: Ghost House Pictures/Vertigo Entertainment/2006
Genre: Gyser
Link: http://www.sonypictures.com/movies/thegrudge2/site/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...