Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billede

Dronninggambit


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Forførende Løfter (DVD)

19. juni 2004 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

5 stjerner Skriv en kommentar

Forførende Løfter (DVD) billede

Billy Dylan er den fremadstormende repræsentant, der må vælge at spille magtspillet i repræsentanternes hus, hvis han vil beholde sit job.

Forførende Løfter er en af de mere velgennemarbejdede film med et bedre manuskript og et hold velspillende skuespillere. Michael Landes (set i Hart's War), spiller den idealistiske og fremadstormende repræsentant Billy Dylan, der må gå på kompromis med egne idealer fordi han fanges i det politiske magtspil der foregår i Beacon Hill i Boston. I Beacon Hill befinder sig den velbevandrede og karismatiske speaker Chick Muldoon, der med en enkelt telefonsamtale kan skaffe ressourcer til et politisk gøremål. Dylan's fastankrede mening om at føre ærlig politik druknes lidt efter lidt i procedurer, korruption og insider-aftaler. Heldigvis møder Billy den viljefaste ungdomsaktivist, Laura Reading, som hjælper ham med at gennemføre sine ideer.

Trods det knap så tiltalende emne om magtspillet i ræpresentanternes hus, formår Forførende Løfter at gribe dig og holde dig underholdt gennem hele seancens 95 minutter. Det er blandingen af det gode manuskript der ligger til bund for historien og skuespillernes præstationer.

Mændende bag Forførende Løfter er John Stimpson og Michael J. Connolly som bestemt kender deres materiale. Stimpson har lavet film og medvirket i produktioner i og omkring Boston området. Michael J. Connolly har arbejdet i 22 år i Secretary Of State og har før lavet en film om politk - ”The Gentleman From Boston”.

Det er ikke hver dag man ser en film, hvor man kan finde både en udmærket personkarakteristik og nogle ærefulde skuespillere, der passer godt ind i deres respektive roller. Det løfter filmen at der holdes et tilpas interessant tempo . Sandt – der er i høj grad en del klicheer indbundet i dialogen. Hvor finder man ikke dem efterhånden? Filmen tør dog vise noget om hvad der foregår, om end en smule overdramatiseret, når det gælder at sætte ens egen karriere i højsædet.

Forførende Løfter er lidt ”politikens” The Firm. En ung, karrierebevidst charmetrold – stormer frem og holder alle kort på lommen, men havner midt i kompliceret edderkoppenet af et magtspil. Til sin hjælp, en begavet loyal kvinde. Tom Cruise er bare skiftet ud med Michael Landes. Budgettet er også en del lavere end i Cruise's film. Forførende Løfter er absolut et kig værd. For os danskere er det svært at fatte at korruption kan finde sted, men det politiske system i USA er vel heller ikke så nemt at forstå for en dansker? Man kan måske lære noget ved at se filmen. Regn dog med, at det er stærkt overdramatiseret.

dvd ekstra materiale

Filmen leveres i 16:9 anamorfisk widescreen og 1.85:1 full frame. Lydsporet kommer i dolby stereo. Der er undertekster på dansk, finsk, svensk og norsk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Forførende Løfter
Original Titel: Abuse Of Power, Beacon Hill (USA)
Premieredato: 16. juni 2004
Instruktør: John Stimpson, Michael J, Cnnolly
Skuespillere: Michael Landes, Wendy Benson, Francis X McCarthy, Drea De Matteo, Nadine Stendvitch, Sam Seder
Spilletid: 95 min.
Selskab: Showcase Entertainment, The Education Project LLC, Nordisk Film, 2003
Genre: Drama
Link: http://www.beaconhillmovie.com/
banner
Overskrift Højre Block
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The DefeatedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...