Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fracture

10. august 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Fracture billede

Den stensikre sag, et mord, et hus der hurtigt bliver omringet, den tilsyneladende morder, hans dræbte hustru på gulvet i huset. Hans egen underskrift, erkender sig skyldig, men hvor er pistolen?

De rige har også problemer, i hvert fald lider Ted Crawford (Anthony Hopkins) ikke af dårlige økonomiske bånd. Snarere er det hans noget yngre hustru, Jennifer (Embeth Davidtz), som ikke helt gengælder de kærlige bånd, som skulle have været udspændt stramt imellem dem. Han finder ved sin gru ud af at hun har en længere affære med en kriminalassistent Rob Nunally (Billy Burke). Og Ted har sine idéer om at hun er ved at forlade ham, så det perfekte mord planlægges.
Og effektueres!
Gartneren hører skuddene, og kort efter er huset omringet af blinkende lygter. Kriminalassistenten Rob ankommer, uvidende om at det er hans elskerinde der er dræbt, han anede ikke at hun var gift med Ted Crawford.

Men sagen skulle være klar, Crawford er tiltalt for mordet på sin hustru, og har også kort efter erklæret sig for skyldig.
Den unge upcoming stjerne advokat, anklager for politiet, Beachum (Ryan Gosling) er i gang med et komethop, at blive erhvervsadvokat for en af mastodonterne i branchen, men skal lige have ryddet sit skrivebord først, og tager imod denne sag, der virker oplagt og tegner til en hurtigt doms fæstelse.
Til Beachums overraskelse, vælger Ted at føre sagen selv, uden assistance fra advokater, og Beachum må hurtigt erkende, at han er oppe imod en særdeles kompetent modstander, som pludselig erkender sig for uskyldig, og trækker kriminalassistenten frem for at have været sine kone utro. Sagen føles pludselig vanskelig, idet selve mordvåbnet er forsvundet sporløst!

”Fracture” med en altid veloplagt Anthony Hopkins fejer alle sine medspillere af bordet. Ryan Gosling (”The Notebook”, ”Stay” m.fl.) virker ikke synderligt overbevisende som den ambitiøse (tyggegummigumlende) advokat, der ikke på nogen måde indgyder nogen former for respekt, afstanden imellem hans modstander Hopkins, er gabende stor.
Der går en del tabt i denne konstellation, og filmen har også sine træge øjeblikke. Men historien er ganske interessant og den finte hvor med pistolen gik de søgende ud af syne er filmens store gimmick.
Instruktøren der blandt andet stod for den meget interessante ”Fallen” med Denzel Washington, mister fodfæstet i denne retssags thriller.

Titel: Fracture
Original Titel: Fracture
Premieredato: 10. august 2007
Instruktør: Gregory Hoblit
Skuespillere: Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidtz, Billy Burke, Cliff Curtis, Fiona Shaw
Spilletid: 112 min.
Selskab: Castle Rock Entertainment/New Line Cinema/2007
Genre: Thriller
Link: http://www.fracturemovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...