Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...
Årets Danske Fil...
Night Terrors Fi...
Game Of Thrones ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Ser Du Månen, Da...
Ser Du Månen, Daniel billede

De Særlige


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Frailty (DVD)

3. november 2003 af Rasmus Thomsen

5 stjerner Skriv en kommentar

Frailty (DVD) billede

En mand bliver kontaktet af Gud. Han skal udrydde jordens dæmoner... sammen med sine sønner! Jagten er begyndt i denne intelligente thriller!

FILMEN
Denne film har desværre ikke fået al den opmærksomhed som den har fortjent. Det er synd, men gør ikke oplevelsen ringere af den grund. Tvært imod. Jeg har det sådan, at jo mindre forventninger man har til en film, jo bedre har den chancen for at blive det bedre. Det er en filosofi som næsten altid holder stik. Også i Frailty’s tilfælde.

Frailty handler om en ung mand ved navn Fenton Meiks som opsøger FBI agent Wesley Doyle fordi han har noget at berette. Han fortæller i flashbacks som fører tilbage til hans barndom om hvordan hans far (Bill Paxton) hævdede at være blevet kontaktet af Gud for at dræbe dæmonerne som vandrer på denne jord! Hans to sønner Fenton (Matthew O Leary), som er den ældste, og Adam Meiks (Jeremy Sumpter) står i hver sin lejr når det kommer til tiltro til faderen. De bliver vidner til hvordan faderen ”fanger” dæmonerne og dræber dem hjemme i familiens skur. Faderen kæmper for at få dem til at indse hvad det er han har gang i, så de kan hjælpe ham. Koste hvad det vil. Mere er der ikke grund til at sige her, da det ville afsløre for meget.

Der er en del chok effekter i filmen og de kommer til at virke som de skal takket være den perfekte timing og den utrolige lyd! Her kommer Frailty virkelig op at ringe! Lyden kommer godt rundt i kanalerne og basen bliver også brugt flittigt! Det er intet mindre end en bund solid thriller! Som sagt er filmen på toppen når det gælder lyden og så sandelig også på billedsiden. Billedet fremstår knivskarpt og er dybt og detaljerig i farverne. Et rigtig flot transfer.

Skuespillet bliver leveret fornemt af stort set alle filmens centrale personer (Bill Paxton, Matthew McConaughey og de to sønner Matthew O Leary og Jeremy Sumpter). Det er anderledes at se den evigt gode Bill Paxton som den mere eller mindre vanvittige familie far. Ligeledes med Matthew O Leary som overrasker i rollen som desperat søn! Man føler en hvis passion skuespillerne har taget med ind i projektet Frailty og den passion giver de videre gennem skærmen.


EKSTRAMATERIALE
Frailty indeholder en trailer, “The making of” og “Anatomy of a scene”. “The making of” er et 20 minutters interessant blik på filmens baggrund og dens skuespillere. Bill Paxton fortæller sideløbende om filmens tilblivelse og der er nogle rigtig gode klip fra settet. ”Anatomy of a scene” tager fat i nogle enkelte scener og gennemgår dem detalje for detalje på den tekniske side med effekter osv. Ekstramaterialet er begrænset men interessant og tager fat i det væsentlige i filmen og får det til at fremstå dejlig informativt! Alt er lige til og blive serveret på et sølvfad.

KONKLUSION
Frailty er Bill Paxtons instruktør debut. Han formår at skabe et solidt stykke filmkunst og man sidder tilbage med en følelse af at have været vidne til noget helt enestående. En lille perle inden for sin genre. Hvis man er til den slags film hvor brikkerne falder på plads som handlingen skrider frem, er Frailty uden tvivl en film der skal føjes til DVD samlingen!

Titel: Frailty
Original Titel: Frailty
Premieredato: 8. juli 2002
Instruktør: Bill Paxton
Skuespillere: Bill Paxton, Matthew McConaughey, Powers Boothe, Matthew O Leary, Jeremy Sumpter
Spilletid: 96 min.
Selskab: Lions Gate Films, Paramount Pictures, 2001
Genre: Thriller
Bill Paxton som den udvalgte.
Bill Paxton som den udvalgte.
Familien er samlet.
Familien er samlet.


banner
Overskrift Højre Block
Jojo Rabbit
Amazing Grace
De Forbandede År
Bjørnene fra Sic...
The Cave
Lad Mig Falde
Scary Stories To...
Fear the Walking...
The Grudge
Les MisérablesKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...