Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit billede

Kollision
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Gavin og Stacey

11. august 2009 af Helle Perrier

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Gavin og Stacey billede

Fantastisk britisk komedie om den komplicerede kærlighed

Den romantiske komedie kommer i mange former. En af dem er den britiske sitcom Gavin og Stacey. Den er underfundig, varm og sjov – og viser at det ikke kun er amerikanerne, der kan producere seværdigt tv.

Handlingen er lige frem. Gavin og Stacey har talt sammen i telefonen i månedsvis uden at mødes. En dag beslutter de sig for at tage det store skridt og omsider se hinanden, og det går da heller ikke hverken værre eller bedre end at de falder fuldstændig for hinanden. Nu burde resten af historien være lige til, men Gavin og Stacey er begge i besiddelse af nogle højst besynderlige venner og familie, der nok skal sørge for at komplicere det hele.
Gavin der er 26 bor som enebarn sammen med sine forældre og Stacey, der kun har sin mor tilbage bor sammen med hende. Men det er ikke kun forældrene, der er noget for sig. Gavins ven Neil, er meget glad for sin bedste ven, og forventer faktisk at få en sms fra ham dagligt. Nessa er Staceys veninde. Hun kæderyger og påstår at hun var en af de originale medlemmer af All Saints. Nej, det er ikke altid nemt at være forelsket.

Gavin og Stacey er bestemt seværdig. Den lever i høj grad i kraft af et fantastisk manuskript, og så alle bipersonerne. Det er alle de sære og skære eksistenser, der omgiver de ellers ganske normale – ja, ligefrem kedelige hovedpersoner.
Serien er velskrevet, velinstrueret og i det hele taget en perle i den store bunke af serier, der årligt fødes i verden.
Serien har vundet flere priser, og selv om forfatterne var skeptiske, og ikke ville gøre Gavin og Stacey forudsigelig, så er sæson 3 på trapperne og forventes at have premiere til efteråret.
Britisk komedie kan af og til noget, som amerikanske serier ikke formår. Det er en anden form for humor, og måske er den på et eller andet plan mere menneskelig, under alle omstændigheder er den intelligent i dette tilfælde, og det er bestemt et stort plus, at der ikke kastes platheder og fallosvittigheder efter seeren konstant.

Hvis man er seriefan og tilhænger af britisk komedie, så er Gavin og Stacey et must. Ganske simpelt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af: SF/Fox.

Titel: Gavin og Stacey
Original Titel: Gavin and Stacey
Premieredato: 21. juli 2009
Instruktør: Christine Gernon
Skuespillere: Matthew Horne, Joanna Page, James Corden
Spilletid: 172 min.
Selskab: BBC, SF-film, 2009
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Little Women
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...