Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Go fast

24. august 2009 af Helle Perrier

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Go fast billede

Forudsigelig fransk actionfilm.

Marek hvis familie stammer fra Algeriet er politimand. Hans job er at infiltrere narkobander, men da en operation går grueligt galt, er det pludselig op til ham at hævne sine kollegaer og få skovlen under en magtfuld narkobande.
Narkotika transporteres fra Algeriet over Gibraltarstrædet op gennem Spanien og videre til Frankrig. Transporten foregår i toptunede sportsvogne, og takket være Mareks egenskaber bag et rat infiltrerer han banden og sidder snart bag rattet på sådan en sportsvogn, der ræser gennem Sydeuropa.

Efter oplægget at dømme burde der egentlig være lagt i ovnen til en spændende actionfilm her. Undercover betjente, narkosmuglere og hurtige biler, det er jo lige som det skal være. Men problemet med Go Fast er blot at det er en lang kliché. Det er som om man har haft alle de rigtige ingredienser til kagen, og så glemt at tænde for ovnen. Naturligvis kan europæisk film sagtens levere levedygtige actionfilm, vi har set det før, men med Go Fast kan man sagtens tale om en Hollywoodifisering, der er gået galt. Filmen er slet og ret alt for pæn. Der er ingen skarpe kanter eller nogen som helst form for elementer, som er kontroversielle. Vi har set det hele før så mange gange, og desværre for Go Fast, så har vi også set det gjort så meget bedre.

Emnet for filmen er reelt nok, og narkotikasmugling er altid særdeles aktuelt, men det er bare fortalt på en kedelig og forudsigelig facon, og Go Fast går hurtigt i glemmebogen. Det er synd, for produktionen som sådan er der intet i vejen med. Visuelt er filmen bestemt seværdig, men havde man turdet give den en smule mere kant på fortællesiden kunne man uden problemer have skabt sig en både flot og gribende historie. Go Fast virker først og fremmest som en klichéfyldt rutinepræstation uden de store armbevægelser.

Der er intet ekstramateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Go Fast
Original Titel: Go Fast
Premieredato: 4. august 2009
Instruktør: Olivier Van Hoofstadt
Skuespillere: Roschdy Zem, Olivier Gourmet, Xavier Maly
Spilletid: 89 min.
Selskab: Avanlanche, Nordisk Film, 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...