Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Grusomme Mig 4

4. juli 2024 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Grusomme Mig 4 billede

Det hele er ret fjollet og intetsigende i den seneste tilføjelse af ”Grusomme Mig”.

Hele seks film er det blevet til i denne gakkede, men søde charmerende franchise. Tilbage i 2010 virkede animationstudiet Illumination til at være en kommende konkurrent til Disney og Dreamworks. Selvom deres kildemateriale muligvis ikke har været så skarp, så kan vi ikke benægte, at Illumination har være effektive, og har skabt film som ”Syng”, ”Kæledyrenes Hemmelige Liv” og så deres helt store succes ”Grusomme Mig”, der har opnået stor medgang til de mange børnefamilier.

Den tidligere skurk, Gru ( Søren Sætter-Larsen) er for længst gået på pension og bor nu sammen med hans kone, Lucy ( Vicky Berlin) og deres adoptiv børn. Dog er der også kommet en sød, ny baby I billedet, som Gru prøver at imponere. Freden var dog ikke længe, da Grus ærkefjende, Maxime le Mal ( Mads Knarreborg) bryder ud af fængslet og vil have hævn. Derfor bliver Gru familien nød til at søge skjul i en lille by med nye identiteter.

Man må overveje, hvor langt tid Illumination kan blive ved med disse film. Selvom karaktererne er underholdende, så halter historierne gevaldigt, hvor der intet nyt eller originalt bliver tilføjet. Disse film lever udelukkende på deres slap-stick humor og ikke mindst de søde og irriterende Minions.

Det er selvfølgelig også svært at lave en børnefilm, som både skal indeholde substans og humor, men må vi nok også blot indse, at det er ikke idéen med disse film. De er udelukkende lavet for at give børnene et godt grin, og så kan man sidde tilbage som den skuffet vokse, der er tvunget ind i biografen. Selvom der da også er nogle sjove momenter, kommer historien til at fremstå så ufokuseret og tilfældigt. Man kan undre sig over, hvad manuskriptforfatteren Mike White har gjort sig af overvejelser. White, som ellers er kendt for både ”School of Rock” og tv-serien ”White Lotus”.

”Grusomme Mig 4” er en middelmådig, slap-stick underholdende oplevelse. Der er intet meget nyt på programmet. Hverken med dets karakterer eller historien. Det bliver interessant at se, hvad fremtiden byder på, da det snart kun er de små Mininos, som kan skabe de sjoveste øjeblikke.

Titel: Grusomme Mig 4
Original Titel: Despicable Me 4
Premieredato: 4. juli 2024
Instruktør: Chris Renaud
Skuespillere: Søren Sætter-Larsen, Vicky Berlin, Mads Knarreborg, Fanny Leander Bornedal, Annette Heick, Rasmus Botoft
Spilletid: 95 min.
Selskab: Illumination, UIP, 2024
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...