Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

He Never Died

17. februar 2016 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

He Never Died billede

Den gamle Punk Rocker og skuespiller Henry Rollins spiller enspænderen Jack, der egentligt bare gerne vil passe sig selv, og nyde et glas vand og en skål havregrød i fred og ro. Men hans fortid indhenter ham, både i form af nogle ondskabsfulde bøller, og en datter som han ikke troede, han havde. Men Jack er ikke som andre mennesker. Hans fortid strækker sig nemlig helt tilbage til historierne i biblen, hvor han dog optrådte under et andet navn. Nu i det 21 århundrede bliver hans udødelighed sat på en hård prøve, da hans datter bliver kidnappet.

Jack (Henry Rollins) er en mand I sin bedste alder, der lever et tilbagetrukket liv i en lille lejlighed for sig selv. Han nyder helst et glas vand i fred og ro på den lokale restaurant, eller spiller bingo med pensionisterne i bingohallen om hjørnet. Sådan har han levet i mange år, og sådan har han det bedst. Den søde servitrice der hver dag servere vand og havregrød for ham, vil gerne noget mere med Jack, og finder ham attraktiv og tiltrækkende. Men Jack er ikke interesseret i andet end at passe sig selv. Dette kan til tider være svært nok, da nogle kriminelle typer konstant opsøger Jack i hans ellers så stille hjem. For Jack har en fortid, der går længere tilbage end de flestes. Faktisk helt tilbage til biblen, hvor han også optræder, dog under navnet Kain. Jack er udødelig, en slags falden engel der blot vil have evigheden til at gå. Mit i alt det kaos der langsomt ophober sig omkring ham, opsøges han af den voksne datter han ikke vidste han havde, fra et forhold der for lang tid siden, kun varede 1 måned. Hun har sine egne problemer at slås med, og da den nyligt hjemvendte datter bliver kidnappet må Jack tage affære, hvilket ikke kommer til at få stille for sig.

Henry Rollins dukker fra tid til anden op som skuespiller i mindre og større produktioner, og har blandt andet haft roller i Heat og Tv serien Sons Of Anarchy. Nu dukker han så op som hovedrolle i denne overnaturlige thriller, hvilket mange fans sikkert syntes er ganske glimrende. Det er nok heller ikke kun Henry Rollins skyld, at filmen som helhed virker søvndyssende, og de 90 minutter snegler sig afsted. Det til trods for at der både skydes med skarpt, og at Henry Rollins slår på tæven som den gamle punker han er. Skuespiller bliver han aldrig rigtigt.

Det er ærgerligt at historien ikke fungere optimalt, da ideen om at Kain fra biblen, der jo dræbte sin broder Abel, endnu lever og stadigvæk kæmper med sine indre dæmoner, faktisk er rigtig spændende. Desværre bidrages der ikke noget til historien fra skuespillernes side, og de effekter som filmen indeholder en del af, er heller ikke specielt spændende udført.

”Det er hårdt at leve, når man ikke kan dø”, er filmens tagline, og man dør da heller ikke af at se filmen, men den kunne bestemt være bedre udført.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet på denne DVD udgivelse består af filmens trailer, et beskedent slideshow med billeder fra produktionen og et spændende trailershow med andre udgivelser fra Another World Entertainment.

Billedet er som forventet på en DVD udgivelse, og lyden kan nydes i Engelsk Dolby Digital 2.0 og 5.1.

Det er muligt at se He Never Died med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: He Never Died
Original Titel: He Never Died
Premieredato: 17. februar 2016
Instruktør: Jason Krawczyk.
Skuespillere: Henry Rollins, Steven Ogg, Kate Greenhouse.
Spilletid: 90 min.
Selskab: 2015
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The DefeatedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...