Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Emily
Emily billede

Black Panther: W...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Head in the Clouds

13. juni 2005 af Maj Ibsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Head in the Clouds billede

Sex, intriger og spænding er de ord der beskriver filmen bedst. Det går bestemt ikke stille for sig i Head in the Clouds.

Head in the Clouds foregår under den spanske borgerkrig og derefter anden verdenskrig. Filmen foregår skiftevis i England, Frankrig og Spanien. Her følger man den velhavende Gilda Besse, politi sønnen Guy Malyon og den spanske sygeplejestuderende Mia.

Head in the Clouds har den oscarvindende Charlize Theron i hovedrollen som den sexede franske Gilda Besse, der er født med en guldske i munden. Hun elsker at lege med andre folks følelser og er seksuelt både til mænd og kvinder. I starten af filmen møder hun ved et tilfælde den studerende Guy Malyon, som bliver spillet af Stuart Townsend. Hun bliver straks interesseret i at få fingrene i den charmerende fattige fyr fra Irland. Hun elsker at snog folk om sin lillefinger og er tilmed god til det. Hun har et utal af elskere og en elskerinde, Mia, spillet af Penelope Cruz. Gilda har mange talenter, hun elsker at fotografere, lave skulpturer og har endda medvirket i en amerikansk film. Der er kun en ting som Gilda ikke kan klare og det er at være alene. Hvis nogle forsvinder ud af hendes liv så er hun ikke bleg for at erstatte dem med andet selskab. Mia, Guy og Gilda kommer meget tæt på hinanden, de ender endda i seng sammen en aften.

Da borgerkrigen mellem demokraterne og fascisterne bryder ud i Spanien, som er Mias hjemland, tøver hun ikke med at sige, at hun vil derned og hjælpe til som sygeplejerske. Guy mener også at han bør hjælpe til hvor han kan, men Gilda er bestemt ikke glad for at hendes to elskere forlader hende og hun har bestemt heller ingen intentioner om selv at tage med. Mens Mia og Guy holder sammen og ikke holder op med reglmessigt at skrive til Gilda, ignorerer Gilda deres henvendelser og de hører intet fra hende. Filmen tager for alvor fart, da Gilda begynder at se en tysk nazist og beskyldningerne hagler ned over hovedet på hende.

Filmen er lidt langsom om at komme i gang, men når den først er i gang står den bestemt heller ikke stille. Filmen fokusere utrolig meget på Gildas mange elskere og den sex hun har med de forskellige. Mellem de fleste er der en vis afstand, men med Guy er der virkelig tale om passion.

Charlize Theron spiller utrolig overbevisende i rollen som sexkillingen Gilda, hvilket virkelig bidrager meget til filmen. Stuart Townsend spiller også rigtig godt i rollen som Guy, endda så godt at man helt får ondt af stakkels Guy, der kæmper for Gildas kærlighed, men gang på gang må se hende sammen med andre.

Ekstra materiale:

- Trailers
- Slettede scener
- Sneak Preview
- Featurette

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Scanbox.

Titel: Head in the Clouds
Original Titel: Head in the Clouds
Premieredato: 6. juni 2005
Instruktør: John Duigan
Skuespillere: Charlize Theron, Stuart Townsend, Penelope Cruz
Spilletid: 116 min.
Selskab: Scanbox
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...