Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Hvem vil være Millionær? (DVD spil)

12. december 2007 af Christian Arhoff Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hvem vil være Millionær? (DVD spil) billede

Halvskidt dvd spil udgave af "Hvem vil være Millionær?" får sin debut på dvd

Julen nærmer sig, og traditionen tro kommer der et stort antal brætspil, som familier landet over kan hygge sig med i julen. De senere års tendenser med at flytte brætspillet til dvdspil, ser ud til at blive mere og mere populært. I denne juletid bliver en del forskellige titler udgivet, blandt andet en interaktiv version af ”Hvem vil være Millionær?”

”Hvem vil være Millionær?” er et at de mest populære quiz programmer i hele verden. Oversat i mere end 100 lande, har showet gået sin sejrsgang verden over. En brætspil efterfølger, var en selvfølge, men spillet blev for indviklet, da nogle elementer i programmet ikke kunne flyttes til brætspil da man for eksempel ikke kunne spørge publikum. Dette klares dog nemt i den nye interaktive dvdspil version, hvor du spiller direkte med Hans Pilgaard i stolen.

Alle kender vel efterhånden reglerne. Der er 15 spørgsmål op til millionen. 3 livlinier(spørg publikum, ring til en ven, 50:50), og 4 svarmuligheder til hvert spørgsmål.

Dvdspillet er nok det bedste alternativ til at melde sig til det rigtige spil, og det vil bringe dig og familien, udmærket underholdning i juleferien, men der er simpelthen ikke nok nyt i spillet. Dvdspillet er i basis bare den samme version som man kan spille gratis på tv2s hjemmeside, bare med flere spørgsmål, og det er altså ikke nok.

Med til det skal siges at dvdspillet kører så dårligt at man er nød til at sidde og vente. Det virker som om at de har lavet fejl i dvdlag skiftene, da man skal vente mere end 10 sekunder mellem Hans Pilgaard fortæller dig hvor langt du er nået, og til at du får næste spørgsmål, at imens at billedet fryser Hans Pilgaard i en dum grimasse, og på det tidspunkt var jeg meget glad for at jeg ikke har betalt for denne dvd. Udover det virker det ikke som om der reelt er de 1200 spørgsmål som der står på coveret, da jeg efter et par spil, begyndte at få de samme spørgsmål igen.

Det virker som sløset arbejde at dvdspillets menuskift og lagskift ikke virker bedre. Firmaet bag har tydeligvis skyndt sig så meget som muligt, så spillet kunne udkomme optil jul, og der er ikke nok nyt i spillet. Man kunne sagtens have lavet det så 2 eller flere spillere kunne spille mod hinanden og
forskellige sværhedsgrader, så de mindste også kunne spille med.

”Hvem vil være Millionær?” dvdspillet er tydeligvis lavet for pengenes skyld, og det havde været fint, hvis man bare havde lavet et ordentligt spil. Det er et udmærket alternativ til at sidde og se stirre på hinanden, men meget mere er det ikke. Man får slet ikke nok for sine penge, og det kan meget bedre betale sig at gå ud og investere i et gammeldags brætspil. Det får 3 ud af 6, da spillet underholder til et minimum, men ikke meget mere.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:EMI Music Denmark.

Titel: Hvem vil være Millionær? (DVD spil)
Original Titel: Hvem vil være Millionær? (DVD spil)
Premieredato: 19. november 2007
Skuespillere:
Spilletid: 0 min.
Selskab: EMI Music Denmark, d:centia studios, TV2
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...