Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Iron Maiden Death on the Road

22. juli 2007 af Gert Sørensen

5 stjerner Skriv en kommentar

Iron Maiden Death on the Road billede

Endnu en live udgivelse fra Heavy Metal's genrens grand old men fra Iron Maiden.

Iron Maiden har med deres 14 albums solgt over 100 millioner albums verden over, men de har også præsteret at udgive 8 live albums og 3 Greatest hits opsamlinger. Der kommer hver andet år en ny live udgivelse med en blanding af gamle og nye numre. Det er desværre ved at blive lidt kedeligt.

Jeg har set Iron Maiden live 3 gange, og de er virkelig en af de helt store live kunstnere og kun få andre bands kan overgå deres energi og det show de formår at lavere hver gang de er samlet på en scene. I modsætning til de sidste live udgivelser har de her valgt at tilføje nogle af de sange man ikke har mulighed for at høre ved en normal koncert. Sange selvføldig fra den på det tidspunkt nye plade Dance of Death, og fra Blaze Baliey tiden Lord of the flies hvilket er en sang man ikke så ofte hører live (de spiller oftes ikke sange fra Blaze tiden). På den seneste tour spillede de den komplette A matter of life or death få klassikere, dækker denne udgiveler flere aspekter af Iron Maidens bag katalog. Problemet med denne film er at man i stedet for at have hele dance of death pladen live blandet med klassikere på de 2 livce DVDer har den samme koncert i 5.1 lyd og i 2.0 på hver sin ejen DVD. Lyden og billedet er dog helt i top, man kunne godth ahve ønsket sig et DTS spor når der nu er så meget plads på DVDen, men vi må nøjes med det Dolby Digital spor der bestemt også gør det rigtigt godt.

Ekstra materialet har fået en skive for sig selv.
Her finder vi en 75 minutter lang making of Dance of Death. Her kommer vi bag om indspillings processen på pladen, hvordan scene shovet laves, design af bannere dukker og meget mere. En rigtig fed og dybdegående feature blandet med interviews af bands medlemmerne og formår at komme rigtigt godt rundt omkring alle siderne af Iron Maidens sucess. Er man en Iron Maiden fan er denne feature alene værd at købe denne udgivelse.

Der er også interviews med bandets fans, kvaliteten af denne feature er ikke for god. Lyden er dårlig, og det er meget svær at høre hvad der sker bag kameraet og hvilke spørgsmål der bliver stillet.

Life on the road er et mere råt kik bag om scenen på showet. Man ser hvordan scenen byges op og man ser alle de ting som man ikke lige forbinder med et heavy show. Dette er et sjovt kik bag showet. Man får et noget bedre indblik i hvor mange mennesker der skal til at få et så stort show op og stå.

Promo videoer for Wildest Dreams og Rainmaker, design ideer og tegneringer brugt i videoen til Wildest dreams, samt klips af rå animationen og et kik bag senen på optagelsen til Rain maker videoen. Det er kune promo videoerne der her er interessant. Resten er bare fyld og meget uinteressant.

Sidst ligger der billeder og artwork der blev brugt i promoveringen af Dance of Death Albummet, samt billeder taget undervejs i turen. Dette er hurtigt overstået og er heller ikke for interessant. Hedigvis er der lagt musik på undervejs så man kommer aldrig til at kede sig.

Death on the road er foruden en god koncert et rigtigt fantastinsk kik bag scenerne hos Iron Maiden. Så selv om man allerede har flere live udgivelser fra Iron Maiden bør amn ikke forbi gå denne da den indeholder materiale som er fortalt med en sådan enrgi at det vil fange selv ikke fans interesse.

Denne udgivelse får 5/6 stjerner. For med 3 DVDer kunne den ekstra skive godt have været brugt bedre.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:EMI Music Denmark.

Titel: Iron Maiden Death on the Road
Original Titel: Iron Maiden Death on the Road
Premieredato: 26. juni 2007
Genre: Musical
Link: http://www.ironmaiden.com


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...